Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.
Lovre:
kakva je cesta Sv. Marija Magdalena - Karlobag , znan da se radi nova, nego koliko je toga napravljeno?
koliko ima km Zd- Karlobag?
Genesis051:
Zd - Karlobag je (po staroj cesti) bilo negder ispod 2 ure (autom)...
(Starigrad Paklenica - Karlobag cca 45-50 minuti)
Dakle, meni je jedino bilo muka, što ugrožavam ekipu iza sebe... da ne pomisle da stoje, i siđu u vožnji sa skutera :laughing7:
Ovoliko od mene:
Uspon poslije Sv. Jurja ("Deja vu" iz Eladiove perspektive)
...pa okupljanje u Karlobagu (odmah podno benzinske stanice):
...od kud smo se spustili na rivu (što ste isto vidjeli)...
... pa se prošetali rivon...
...i, kad smo u međuvremenu gricnuli i popili, polako se zapakirali kućama svojim...
Genesis051:
Inače...sad sam dobro... napravio jučer servis na skutu i riješio "zapinjanje" volana (promijenili mi "vijenčić", kažu da je to obično od pada...ali nisam padao sa ovim skutom, samo sam se 2x "spustio" na bok)...
Pa ja sam jedva do kuće došal...tih 2-3 Km... koliko sam lako skretal... k'o da mi je netko ugradio servo volana... nemate ni pojma koliko je to olakšanje... to je već bila borba za skrenut u zavoje... A i skut se, s novom svjećicom lijepo ponaša... kako sam ja došal do Karlobaga i nazad... :dontknow:
Želio sam to riješiti prije Karlobaga, ali njima nije radio serviser, bio bolestan, a ja baš zapeo kod njih napravit servis, i tako ispalo...
IZd:
--- Citat: Lovre - 06 Ožujak, 2007, 13:24:56 ---kakva je cesta Sv. Marija Magdalena - Karlobag , znan da se radi nova, nego koliko je toga napravljeno?
koliko ima km Zd- Karlobag?
--- Kraj citata ---
Zadar - Karlobag cca. 95 Km
veliki:
Ja na slikama vidim.... 6 skutera! Pa di su ostali članovi foruma :icon_scratch:
Ja imam opravdanje_nemam skuter hehe (baren ne još) :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju