Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.
GS-MAFIA:
ma najbolje oko 12 :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu
IZd:
Trebamo se prilagoditi Doomsday-u. Ipak on ima najviše kilometara...Ja ću mu praviti društvo na manjem dijelu puta!
Doomsday, predloži vrijeme (mjesto je već predloženo :laughing7:)
IZd:
--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:18:30 ---ma najbolje oko 12 :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu
--- Kraj citata ---
Vi koji dolazite iz Gospiće ne morati paliti motor do Karlobaga, samo kočnica neka radi :icon_biggrin:
GS-MAFIA:
--- Citat: IZd - 25 Veljača, 2007, 23:22:04 ---
--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:18:30 ---ma najbolje oko 12 :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu
--- Kraj citata ---
Vi koji dolazite iz Gospiće ne morati paliti motor do Karlobaga, samo kočnica neka radi :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:
IZd:
--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:23:45 ---
--- Citat: IZd - 25 Veljača, 2007, 23:22:04 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ima li još ekipe iz Gospića, Vama bar nije daleko (a i potrošnja goriva će biti mala ;D)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju