Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.

<< < (4/38) > >>

GS-MAFIA:
ma najbolje oko 12  :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu

IZd:
Trebamo se prilagoditi Doomsday-u. Ipak on ima najviše kilometara...Ja ću mu praviti društvo na manjem dijelu puta!

Doomsday, predloži vrijeme (mjesto je već predloženo  :laughing7:)

IZd:

--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:18:30 ---ma najbolje oko 12  :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu

--- Kraj citata ---

Vi koji dolazite iz Gospiće ne morati paliti motor do Karlobaga, samo kočnica neka radi  :icon_biggrin:

GS-MAFIA:

--- Citat: IZd - 25 Veljača, 2007, 23:22:04 ---
--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:18:30 ---ma najbolje oko 12  :icon_thumright: ali meni paše bilo kad jer sam ajbliže karlobagu

--- Kraj citata ---

Vi koji dolazite iz Gospiće ne morati paliti motor do Karlobaga, samo kočnica neka radi  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

IZd:

--- Citat: GS-MAFIA - 25 Veljača, 2007, 23:23:45 ---
--- Citat: IZd - 25 Veljača, 2007, 23:22:04 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Ima li još ekipe iz Gospića, Vama bar nije daleko (a i potrošnja goriva će biti mala  ;D)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju