Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Smijesno i Zalosno!  (Posjeta: 1646 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Smijesno i Zalosno!
« : 19 Ožujak, 2009, 00:50:48 »
Stvarno svaki dan sam sve vise razocaran ovom drzavom....pored lopova..policije korumpirane i ostalih svih negativni stvari koje se skupljaju i postoje u ovoj zemlji...sa vremena na vrijeme se stvarno razocaram nekim glupim zakonima...npr neki dan su donijeli zakon o djecijem doplatku...da djeca ciji roditelji posjeduju bilo kakvo motorno vozilo nesmiju dobijat djeciji doplatak....ajde glup je zakon ali nekako se predje preko njega...a danas sam po prvi put u svojih 20 godina cuo ovo....uveli su zakon kojima se zabranjuje prodaja i drzanje sljedeceg,tj naveli su opcenito kucne ljubimce a posebno nagalasili egzoticne zivotinje tipa :ptice(svih vrsta),hrcaka,ribica...i time smo postali prva drzava na svijetu da je ovakav zakon uvela.....pa stvarno nije normalno...cak su an tvu rekli da ako neko prekrsi zakon da se se smatra kao krijumcarenje i dobivat se kazne do 5 godian zatvora ili novacene kazne do 5000 eura,a navodni razog je jer se nemoze pruzit adekvatni uslovi za zivot kucni ljubimaca...pa kod koga god sam vidio da ima ribice,hrcka,pticu neku psa,macku....voli to stvorenje stvarno ...cak sam i u par slucejeva vidio npr psu kupi najkvalitteniju hranu koju moze nac...i ako su to zadnji novci iz dzepa i slicno...a oni napravise kao da ljudi nemaju i nece da kupuju hranu pticama ,hrcima ,ribicama neznam...pa jbt za 5 eura hranis bilo koju od ove 3 zivotinje mjesec dana.... ....ovaj put su stvarno pretjerali i ovo stvarno nije normalno.....nije ni cudo sto svi kazu da od BIH nema hljeba...nema kad ovakvi seljaci ,lopovi i divljaci vode ovu drzavu i donose zakone.......evo i link da ne bude da izmisljam ....
http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8210&Itemid=51
Jos nesto da ispricam sto sam se zgrozio...kod nas na par semafora ima onih roma ili cigana kako ih ko zove sto peru prozore na autima ...to su inace djeca mala do 12 godina....i kad god stanem pustim da mi opere prozor nije bitno koliko je cisto auto i dam mu koliko imam jbg nekad 1e ,nekad 2,nekad 5 ,10....kako sam raspolozen ali uvijek dam i sve zavisi koliko imam...jer nije mi zao dat kad se trudi i radi nesto da zaradi sebi za hljeb...nekad jbg imam 5 eura  u dzepu samo i dam mu sve...ne morma ja imat taj sat vremena ali dacu njemu....i stoji pored mene na semaforu...q7 ..unutra su 2 momka mozda 25 godina i pita mali da opere prozor ..vozac govori moze...i mali opro ...stao pored prozora ovaj mu govori mrsh i pljune ga ,,i mali opsuje mu mater i otrci....upalilo se zeleno u tom trenutnku i krenuli su ...a u mojoj traci autobus i kamion i i sad oni krenuli sa q7 prije mene...ja po gasu tam vam...nemozes ti magistrala puno auti...3 auta ispred mene nemogu nikako...nedo bog da sam ih ufatio tj stigo....svega mi mog ako im nebi onom palicom iz auta polomio noge ...pa nek zaradim zatvora ....ali u onom trenutku sreca njihova sto pistolj bratov nisam nosio...ja bi puco po onoj q7  bez razmisljanja imalo.....eto kad vec pricam sta je zalosno i smijesno da ispricam i ovo.....
« Zadnja izmjena: 19 Ožujak, 2009, 01:00:59 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
Odg: Smijesno i Zalosno!
« Odgovori #1 : 19 Ožujak, 2009, 00:53:36 »
šta ak imaš goluba u krletci? :D
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 19 Ožujak, 2009, 01:01:34 »
neznam eto...glupe zakone donose .....ma debili nemam sta rec....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline dbara

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Do ruba pa nazad...
    • - Dino Bara Photography -
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Scarabeo 250 i.e.
« Odgovori #3 : 19 Ožujak, 2009, 01:11:12 »
a lude države čita san to nemoš virovat još malo pa če van ograničit i disanje čistog zraka  :icon_biggrin:...
samo gas...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #4 : 19 Ožujak, 2009, 03:51:32 »
a lude države čita san to nemoš virovat još malo pa če van ograničit i disanje čistog zraka  :icon_biggrin:...
ne to če napčaćivat ko je vidio disat bespla

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #5 : 19 Ožujak, 2009, 03:55:00 »
ne to če napčaćivat ko je vidio disat bespla

bio dobar izlazak danas a? :laughing6:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #6 : 19 Ožujak, 2009, 04:00:33 »
bio dobar izlazak danas a? :laughing6:
čpčavi su bči najčolji hahahaha ma jok vec sam se nesto zainatio na tipku Č  hahahha

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 19 Ožujak, 2009, 10:12:22 »
ne brini sve ce oni pocet naplacivat....kad izadjes iz kuce morat ces platit 10 eura sto koristis ulice i ivicanjake ....nema ba luda drzava....ovo je zrelo za jedne male takticke nuklearne ....da se ocisti ovaj prostor BIH ....pa da ljudi sebi nakon par stotina godina izgrade kako treba neku drzavu :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Nexus 500
« Odgovori #8 : 19 Ožujak, 2009, 14:15:05 »
zalosno nema sta...ovi nasi konji (politicari) misle da ljudi u bih treba samo da prezivljavaju, sto zaradis razvuci cijeli mesec, umjesto da im pomognu kako bi sto bolje zivjeli pa i da se malo zabave..nekima su kucni ljubimci jedina zabava...

smijem se a place mi se...... :angry5: :BangHead: :violent1:

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #9 : 19 Ožujak, 2009, 15:20:09 »
A čuj i nije toliko strašno, nezna se još koje će EGZOTIČNE vrste znači neće mačke i pse zabranit, a nemam papigu tak da se ne sikiram, ribice vjerovatno neće zabranit a pitanje je dali će bilo šta jer kakav je zoo vrt bez slona, žirafe, papige itd a u HR se nesmje držat pitt bull vrsta pa opet puno njih ima ( i ja ću nadam se uskoro)
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 19 Ožujak, 2009, 15:45:21 »
a brate ja gledo na tvu na dnevniku bilo pricaju za pse poput zlatnog retrivera ,hasky i sibiriski samojedi....da ce i to zabranit...nabrojase i neke vrste macke...nekakav glavonja prico na sjednici...pa u tz su odavno vec srusili zooloski vrt glupani....doduse napravice igraliste za djecu malu ..kao zabavni park vec je skoro i gotov...ali glupost je grad bez zoloskog vrta....ako donesu takav zakon stvarno je bolesno to.....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #11 : 19 Ožujak, 2009, 15:57:11 »
a brate ja gledo na tvu na dnevniku bilo pricaju za pse poput zlatnog retrivera ,hasky i sibiriski samojedi....da ce i to zabranit...nabrojase i neke vrste macke...nekakav glavonja prico na sjednici...pa u tz su odavno vec srusili zooloski vrt glupani....doduse napravice igraliste za djecu malu ..kao zabavni park vec je skoro i gotov...ali glupost je grad bez zoloskog vrta....ako donesu takav zakon stvarno je bolesno to.....
a teško da će taj zakon bit izglasan ili donesen pa nerazumno je da toliko ljudi na toj sjednici nema pameti
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 19 Ožujak, 2009, 17:01:54 »
pise ti u tekstu da je izglasan...ali nisu tacno odredili za koje zivotinje jos...ali na sjednici je glavni taj glavonja prico o tim zivotinjama... i kad bude koje zivotinje sigurno ce dat taj prijdelog...a kako oni pameti nemaju..nebi me cudilo da zabrane ....glupani ..nemogu nerviram se samo razmisljajuci o tome...
Valentino Rossi 46!!!!!