Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (16/17) > >>

aeroman:

--- Citat: Goran - 24 Srpanj, 2007, 14:31:58 ---
--- Citat: aeroman - 02 Srpanj, 2007, 19:29:05 ---To je sramota za BBB.,od toga su se ogradili stariji boysi,kao to su uzrokovali neki indijanci.Boysi se pokušavaju dokazati na tim prijateljskim utakmicama :nono: Opet će se osramotit kao kad su pobrali batine od grobara u Švicarskoj!

--- Kraj citata ---
Frende nemoj pričati gluosti o tome da su Boysi dobili batine od Grobara  u Kriensu!Od kuda to tebi, misliš ako si gledao onih par snimki da možeš reći da smo dobili batine!Ti uopće ne znaš što se tamo događalo a kamoli da su Boysi dobili batine!Daj se išamaraj i dođi k sebi!
Za nerede u Austriji to je bilo upozernje BBB ako će Dinamo loše igrati da im se loše piše i da će napraviti što više nereda u Europi da ih se izbaci iz natjecanja jer bolje da ih BBB izbace nego da ih igrači osramote svojom biljedom jadnom igrom!!!

--- Kraj citata ---
Gledo sam snimku od sat vremena i jasno se vidi da su ih pogazili.Zašto su onda Boysi rekli da im nije bila prva ekipa?????Nezanima mene hoće li oni pravit nerede da budu izbačeni ili ne,to je smješno?A popili su batine i obrukali se to svi znaju!!Šta ti neideš pravit nerede kad to podržavaš?Šta će mi veći argument od onoga što se vidi?Lik izlazi na centar sa Hr zastavom,grobari se slete i utuku njega i još par ljudi dok Boysi stoje na tribini ko pičkice!

Nikon:
ja bi svima oduzea putovnice i dozivotno zabrania izac iz drzave zbog pravljenja nereda na utakmicama..

pa tamo se predstavlja drzava i svoj klub.. onda dodju budaletine koje misle da su face i naprave nered..

nasilje, neredi mrznje na nacionalnoj/rasnoj itd.. osnovi su za budale, i one malo vece diplomirane budale

um caruje, snaga klade valja

aeroman:
Partizan zbog svojih grobara izbačen iz uefe na godinu dana,sad ćemo vidit jer to rješenje iako ja mislim da će oni nastavit i da im klub neće ništa moći napravit.Vidit ćemo...

Nikon:
ha da je nas klub to bia dobia bi 2 godine minimum... a oni samo izbaceni ove sezone... sramota

..::IVKULJA::..:
nevolim uopce te navijace...samo iz razloga sto idu na utakmicu da se potuku a ne da navijaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju