Ostalo > Sportski kutak

Navijačke skupine

<< < (15/17) > >>

aeroman:
Aj da malo oživimo ovu temu sa dobrim bakljadama:
Meni je ova predobra(pogodite di je to bilo?)

I dvije od moje grupe :headbang:(ja sam na prvoj slici ;D :laughing7:)

enigma:
šta kažete na nerede što su učinili bbb-ovci u austriji?

kakva sramota, ja zaista neznam šta im to treba, pogotva na nekim nebitnim prijateljskim utakmicama...

samo se nadam da neće biti kazni za hr klubove u europi...

aeroman:
To je sramota za BBB.,od toga su se ogradili stariji boysi,kao to su uzrokovali neki indijanci.Boysi se pokušavaju dokazati na tim prijateljskim utakmicama :nono: Opet će se osramotit kao kad su pobrali batine od grobara u Švicarskoj!

enigma:
pogledajte šta su napravili grobari u mostaru jučer (zrinjski - partizan 1:6)

http://hr.nogonet.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2388&Itemid=131

sramota, sve ih treba pozatvarat (mislim na sve huligane na stadionima)

Goran:

--- Citat: aeroman - 02 Srpanj, 2007, 19:29:05 ---To je sramota za BBB.,od toga su se ogradili stariji boysi,kao to su uzrokovali neki indijanci.Boysi se pokušavaju dokazati na tim prijateljskim utakmicama :nono: Opet će se osramotit kao kad su pobrali batine od grobara u Švicarskoj!

--- Kraj citata ---
Frende nemoj pričati gluosti o tome da su Boysi dobili batine od Grobara  u Kriensu!Od kuda to tebi, misliš ako si gledao onih par snimki da možeš reći da smo dobili batine!Ti uopće ne znaš što se tamo događalo a kamoli da su Boysi dobili batine!Daj se išamaraj i dođi k sebi!
Za nerede u Austriji to je bilo upozernje BBB ako će Dinamo loše igrati da im se loše piše i da će napraviti što više nereda u Europi da ih se izbaci iz natjecanja jer bolje da ih BBB izbace nego da ih igrači osramote svojom biljedom jadnom igrom!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju