Tehnički kutak > Tuning skutera
AIRSAL t6
doritos:
Vidio sam da je taj kit aluminijski i 2karike sto je super i i fakat jeftin naspram drugih kiteva...
koja je razlika u performansama od polini-malossi sporta? osim sto se bolje hladi jer je al kit...
jel ge tko imao i dal moze reci preciznije kakav je itd :icon_thumright:
kristijanSR70:
airsal ima super kiteve....a sve ti je to tu negdje svaki ima svoju poz i neg stranu...
usput izgledom mi liči na tp neznam dal su brtve iste...ha čuj trebao bi biti ok...s obzirom da možeš za iste pare dobit EVO il TP
Pupo:
--- Citat: kristijanSR70 - 09 Ožujak, 2009, 12:14:10 ---airsal ima super kiteve....a sve ti je to tu negdje svaki ima svoju poz i neg stranu...
--- Kraj citata ---
Točno to, problem je s tim Airsalom što je aluminijski, a tko kupije base kit na duge staze računa bar na jednu specijalu.
doritos:
da nemos to na specijalu jbg :sad1:
al kolko bi trajao cilindar otprilik? ono po sezoni se prodje po5-7t km...kolko to traje...
kristijanSR70:
sory al 5-7 tkm po sezomi to mi je tako smješno i malo....dobro svako ovisi kako i koliko al nemože sezona pročiu sa ispod 10 000km pa da ga jeb.....al ovisi kakve relacije radiš...
onda ti je isplativije kupit polovni kit i bušit za veći klip.......ti sad imas TP kit ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju