Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini turneja - okolica Samobora - Zagreb
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 09 Ožujak, 2009, 17:54:20 ---druga skela je gdje u otoku a do tamo ste bježali prek bregane. ili ste plivali savom možda.
--- Kraj citata ---
Pa kaj si ti tamo bio? Tamo ima tolko puteva da nas ni sam Bog nebi pronašo :laughing9: :laughing9: Mi smo pričekali koju minuticu na skeli i onda po okolnim putevima doma
Sve u svemu drugi tjedan ide motor na tehnički i regu tak da će sve biti po propisu :icon_thumright:
Reko sam joj da se do toga ionak ne vozi previše da nebi sr#nja bilo :jerk:
mrcina:
pa to mnoge buni za zagorce je to kajgana.
mrcina:
--- Citat: dhorvat - 09 Ožujak, 2009, 17:57:33 ---Pa kaj si ti tamo bio? Tamo ima tolko puteva da nas ni sam Bog nebi pronašo :laughing9: :laughing9: Mi smo pričekali koju minuticu na skeli i onda po okolnim putevima doma
Sve u svemu drugi tjedan ide motor na tehnički i regu tak da će sve biti po propisu :icon_thumright:
Reko sam joj da se do toga ionak ne vozi previše da nebi sr#nja bilo :jerk:
--- Kraj citata ---
e horvate ni sam neznaš tko te prati.
efz:
--- Citat: mrcina - 09 Ožujak, 2009, 17:57:58 ---pa to mnoge buni za zagorce je to kajgana.
--- Kraj citata ---
::)
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 09 Ožujak, 2009, 17:59:00 ---e horvate ni sam neznaš tko te prati.
--- Kraj citata ---
Dok god je PP Samobor, teško da bude kaj od bilo čega. Jedino ako nisam na meti državne policije. I kud baš ja kad ima brdo drugih luđaka koji remete javni red i mir :sad3:
Ja većinom sve po pe-esu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju