Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini turneja - okolica Samobora - Zagreb

(1/14) > >>

kristina:
Evo, moja prva tema i moja prva ozbiljnija vožnja na mom skuteru. Napravili smo više od 80 kilometara danas.  :drunken_smilie:

Ajmo od početka. Slike je slikao dhorvat  :popc1:

Ranom zorom dok je dhorvat pripremio minivaš da će oprat auto nazvao ga je prijatelj iz Zaboka da su već stigli i da stižu kod njega preko skele. I vidi vraga, ekipa sa foruma  :toothy10: @efz sa NRG-om, @vktr sa SF100, i ludi @2TDottore sa Stalkerom koji je došo malo kasnije. A dhorvat i dottore ovom prilikom poručuju Slowrideru da mu nek bude žao kaj nije došo  :icon_scratch:

Kaže dhorvat da mu nikako nije jasno bilo zašto je @efz sa NRG-om bio čak i ovaj puta brži od njega, ali našli su krivca "ispod poklopca motora":

Eto, kažu da su slagali cijelo jutro svoje pile, a nakon toga sam stigla ja kod njih pa smo krenuli na lagani đir. Viktoru nešto nije valjalo sa skuterom ali to je brzo rješio:

Dottore je do toga ležao i čekao svoju priliku da se izdivlja   :icon_biggrin:

Nakon toga ja sam otišla kod svog uje a ova dvojica otišla po jakne kod dhorvata i opet slikali motore. A jesu zatesani  :icon_scratch: @efz i @vktr su morali doma otići pa smo ostali samo mi dalje  :jerk:

Nakon toga došli su njih dvojica kod mene kod uje i uzeli moje bratiće, sestričnu i mene sa sobom i pravac u šikaru kroz šljunčare. Najstariji bratić je uzeo tomosa, mlađi kod dhorvata cijelo vrijeme na roxu, a ja uzela malu sestričnu na svoj Malaguti. Naravno, dottore opet piša  :toothy12:

Red Bull više nije u modi. Priprema za vožnju na motoru se ovako radi:  :toothy11:

Pa malo na skeli:

Nakon toga je dottore malo popizdio i počeo divljat kak on to zna inače i ostavili nas on i dhorvat koji je vozio mog bratića.

Kaže dhorvat da se morao vratit i poslikat da mu pokaže kak se vozio jer nije normalan. Ova crta koja se najjače pozna je Dottore pri 70 km/h i u oštrom zavoju pod 80 stupnjeva sa punim gasom navinutim.

Nakon toga smo naišli na prometnu policiju u suprotnom smjeru koja prolazi tamo jednom u dvije godine i svako se razbježal na svoju stranu  :laughing9: :laughing9: Eto, malo slikica dok smo čekali da se situacija ohladi. Na jednoj drugoj skeli u jednom drugom selu  :icon_thumright:

Ludi dottore, a kaj drugo reć:  :toothy9:

Izgleda da su kinezi i tomosa prekopirali  :angry7:

I na zadnje nakon kad su se ova dva panja nametali sa gemištima da su jedva stajali na nogama, dhorvat je uzel stalkera i počeo se vozit, a svjetla ugašena, vani mrkli mrak i nema rasvjete  :drunken_smilie:

Nakon toga dottore sjeo na malagutija i počeo se vozit. A ja ni pet ni šest nego uzela stalkera i ode ja.  :laughing7:

Kako taj motor ideeeee. Vozila prvi puta 25 km do zagreba i to na dottoreovom stalkeru i vjerujte mi, nisam ga šparala  :angel9:

Iwo SR Tuono:
"Kaže dhorvat da mu nikako nije jasno bilo zašto je @efz sa NRG-om bio čak i ovaj puta brži od njega, ali našli su krivca "ispod poklopca motora":

hahahaha  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:
Kako kristina vozila stalkera  :o :o :o

Ko da je njezin cijeli život  :toothy3:

Ja ju sa roxom nisam mogo pratit. I pustim gas i vidiš dottorea sagnutog u mojoj zavjetrini, kako prozujao pored mene. Dobili smo malagutija 82 po GPS-u  :toothy12:

Brla:
svaka vam čast  :notworthy: ova ekipa poslje vam je prva liga  :icon_thumright: a apenjara je ludnica bez ove kape iza na auspuhu - tak ja idem u budnicu  :toothy10:

R@kija:
"isuse ovo nikad ne dole zišlo"...si ga opral denis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju