Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini turneja - okolica Samobora - Zagreb
efz:
Kakva crta, podijelite to sa nama :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: efz - 09 Ožujak, 2009, 11:32:45 ---Kakva crta, podijelite to sa nama :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pa na jednoj slici na prvoj stranici ti je slikan samo asfalt. I crta koja se najjače vidi, na slici je od sredine malo lijevo, to je dottore ostavil u zavoju. Ja sam ga već vidio na podu u livadi ispred :angry7:
2TDottore:
ma kakva livada frende.......pa to se moze jos brze proc........sve dok dekl ne postruze......... :laughing7:
vidi se iz avatara ko mi je idol za takve egzibicije.......Gary McCoy je kralj :headbang:
kristina:
--- Citat: 2TDottore - 09 Ožujak, 2009, 11:53:42 ---ma kakva livada frende.......pa to se moze jos brze proc........sve dok dekl ne postruze......... :laughing7:
vidi se iz avatara ko mi je idol za takve egzibicije.......Gary McCoy je kralj :headbang:
--- Kraj citata ---
decki,nemojte se tolko hvalit! :nono: a kak sam vas ja oprala :toothy12: dottore mogli bi se vise puta zamijenit za motore! :headbang:
2TDottore:
--- Citat: kristina - 09 Ožujak, 2009, 13:54:24 ---decki,nemojte se tolko hvalit! :nono: a kak sam vas ja oprala :toothy12: dottore mogli bi se vise puta zamijenit za motore! :headbang:
--- Kraj citata ---
jel mozda neko reko da se nebi mogli zamjenit.......kolko znam ja nisam....... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju