Tehnički kutak > Tuning skutera
POLINI EVOLUTION LEŽAJEVI ZA RUNNERA
hac:
ma nije,ja sam mjerio temp na bloku kod pežoa,razlika je znatna al ne tolika da bi sredila ležaje ,sa cat je temperatura bila nekih 65-70 stupnjeva,nakon vađenja cat 40-45 stupnjeva.......vjerovatno su to napisali da se ograde od mogućih tužbi .....znaš kak to ide ,mora se napisat i mirni su zakonski
Chupsy:
pa je, katalizator je čep, pogotovo na zračnim mašinama sa katalizatorom zagrijavanja su enormna
ja oću sliku toga ležaja pa će se onda moći diskutirati o njemu
ja sam imo slučaj neki dan da je motor ostao bez ulja, zaribo samo ležaj na strani variomata i kad je zablokiro provrtio se na radilici par puta i zavario za radilicu, tek se onda potrgao kavez
Chupsy:
--- Citat: hac - 09 Ožujak, 2009, 12:53:13 ---ma nije,ja sam mjerio temp na bloku kod pežoa,razlika je znatna al ne tolika da bi sredila ležaje ,sa cat je temperatura bila nekih 65-70 stupnjeva,nakon vađenja cat 40-45 stupnjeva.......vjerovatno su to napisali da se ograde od mogućih tužbi .....znaš kak to ide ,mora se napisat i mirni su zakonski
--- Kraj citata ---
hac moraš uzet u obzir da različiti ljudi voze skuter i da treba predvidjet sve moguće scenarije
zamisli recimo vožnju sa dvojicom uzbrdo, pun gas, a vani 40°C
Losinj:
da stvarno pise polini imo sam ih i ja dok mi nisu odapeli nedavno :laughing7:
speed:
dok ne dodju slike mlatimo praznu slamu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju