Tehnički kutak > Tuning skutera
POLINI EVOLUTION LEŽAJEVI ZA RUNNERA
3alfa3:
--- Citat: speed - 08 Ožujak, 2009, 20:22:33 ---bio ti lezaj preblizu bloka i nije imao hladjenje i zato se rastopio,sigurno i ima tamno ljubicastu boju na sebi
--- Kraj citata ---
Kako moze biti preblizu? pa mora uci do kraja u blok.
Ako mislis da ga je semering dodirivao, to je moguce. Ali ne vjerujem da bi to otopilo kavez.
Pogledaj lezaj kojeg je dirao semering, ali struktura lezaja i kaveza je savrsena. Mislim da bi se jedino u tom slucaju mogao ostetiti (otopiti) semering.
A mozda sam u krivu.
hac:
moguče je da si naopako okrenuo ležaje.......jel su oba ležeja stradala ili samo jedan.......čudno da su se stopili,poliamid se obično raspadne kavez
ivanm:
hac neznam kakve veze ima ako blok ima spuh sa katalizatorom?
na mom pežou su ostali ovakvi ležaji i prodao sam ga kao full serijalu, pa nebude se niš otopilo valjda?
mislim da je nemoguće..
hac:
ima veze,piše ti mislim i na SA stranici da se ti ležaji ne stavljaju na makine sa Cat
3alfa3:
--- Citat: hac - 09 Ožujak, 2009, 12:41:30 ---ima veze,piše ti mislim i na SA stranici da se ti ležaji ne stavljaju na makine sa Cat
--- Kraj citata ---
Vidio sam to, ali moram priznat da ne kuzim zasto je to tako. Pa zar je temperatura kod lezajeva toliko veca na skuterima sa katalizatorom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju