Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning gilere runnner 50 ccm replica racing

<< < (3/4) > >>

Iwo SR Tuono:
Da, strava su sad digli cijene za ditech/purejet kiteve.
Prije je malossi bio oko 220€, a sama elektronika je bila 100€, a sad je elektronika 160€, a kit 300€.
Polini je isto otišao u 3pm, 180€ na scooter centru.

Ovaj setup šta ti je rakitje napisao i letit ćeš, samo šta za tu cijenu možeš još jedan skuter kupit

R@kija:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Ožujak, 2009, 21:47:46 ---Da, strava su sad digli cijene za ditech/purejet kiteve.
Prije je malossi bio oko 220€, a sama elektronika je bila 100€, a sad je elektronika 160€, a kit 300€.
Polini je isto otišao u 3pm, 180€ na scooter centru.

Ovaj setup šta ti je rakitje napisao i letit ćeš, samo šta za tu cijenu možeš još jedan skuter kupit

--- Kraj citata ---
letit ces,samo bolje prodaj to i tu lovu ulupaj u pravi skuter sa karburatorom,neki sa pravom minareli ili piaggio lc masinom

Po?etnik:
ma ja sam na purejetu imo sve sto se moglo imat malossijevo pa je iso 85-90 sa nesto boljim ubrzanjem, a sada kada imam karb masinu toliko nabijem sa nesto vise od pola gasa a ubrzanje i stelanje 10 puta bolje ... ovdje nemozes ni ler podesavat... lol

tomof10:

--- Citat: Početnik - 08 Ožujak, 2009, 22:41:42 ---ma ja sam na purejetu imo sve sto se moglo imat malossijevo pa je iso 85-90 sa nesto boljim ubrzanjem, a sada kada imam karb masinu toliko nabijem sa nesto vise od pola gasa a ubrzanje i stelanje 10 puta bolje ... ovdje nemozes ni ler podesavat... lol

--- Kraj citata ---
aj ne seri da si imo sve malossijevo serijala okrene 95 ti da si imo sve malosijevo na pur jettu letio bi

Chupsy:
ja sam imo sve na ditechu, i ne leti a najbrži bio u hr a vjerujem da je i sad

pogledat filmić do kraja jer nije editiran, na sekundu uspije navuć 120 po čuki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju