Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning gilere runnner 50 ccm replica racing
kristijanSR70:
heh toliko i moj pokaže....to ti je trealno nekih 100km/H :laughing9: :laughing9: :laughing9:...skužiuo sam da do 80 kmh ok isto tako pokazuje i na autima a već na dalje laže 3-4kmh.....kad ti je na kmh kazaljka to ti je oko 89kmh...a ono skroz do dole max 100-105km/h :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Po?etnik:
--- Citat: tomof10 - 08 Ožujak, 2009, 22:57:54 ---aj ne seri da si imo sve malossijevo serijala okrene 95 ti da si imo sve malosijevo na pur jettu letio bi
--- Kraj citata ---
serijala okrene 95? purejet da leti? u kojem si ti svijetu... usput da ti kazem sta sam imo i nisam nista dobio osim boljeg ubrzanja ... malossi sport i malossi struja, malossi delta i multivar, malossi primar, malossi kevlar remen, mhr replica spuh... jos su tu isle sitnice kao lamele opruge i rolice... ma to je bacanje para, karburator :headbang:
tomof10:
--- Citat: Početnik - 09 Ožujak, 2009, 14:27:12 ---serijala okrene 95? purejet da leti? u kojem si ti svijetu... usput da ti kazem sta sam imo i nisam nista dobio osim boljeg ubrzanja ... malossi sport i malossi struja, malossi delta i multivar, malossi primar, malossi kevlar remen, mhr replica spuh... jos su tu isle sitnice kao lamele opruge i rolice... ma to je bacanje para, karburator :headbang:
--- Kraj citata ---
ja nisam reko da karb nije brzi naravno da jest a to ti za te dijelove pozdravi doma!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju