Tehnički kutak > Tuning skutera
luna:koja radilica
crazy marek:
ne pase od derbija nikakav multivar......nego polini speed control...ako vi koji imate lune mislite kupovat multivar zahebat ce te se kao i ja....dok samm ga kupio...
ajde idemo dalje na temu radilice.......
robert:
--- Citat: crazy marek - 09 Ožujak, 2009, 15:27:41 ---ne pase od derbija nikakav multivar......nego polini speed control...ako vi koji imate lune mislite kupovat multivar zahebat ce te se kao i ja....dok samm ga kupio...
ajde idemo dalje na temu radilice.......
--- Kraj citata ---
pa pogledaj šifru na polini stranici i vidi na koje skuter taj polini variomat paše i imat ćeš automatski i odgovarajući malossi variomat.
postoji mogućnost ugradnje aerox radilice na lunu ali onda moraš imati i aerox variomat i namotaje sa magnetom.
luna500rr:
--- Citat: Chupsy - 09 Ožujak, 2009, 14:11:16 ---u ludnici u vrapču ti sigurno mogu pomoć ali neznam točno dal ti spadaš tamo
tabletama si možeš pomoć ali i nemoraš
imam ti ja vezu tamo ali ćeš dobiti malo dosta vise, a tabletama malo manje po uozenim parama ali sto vise ulozis bolje ce ti ić u životu
ali nemoj slusat mene ima podosta pametniji ljudi
mjenjanjem cipela u kućne papuče ići ćeš dosta bolje po hodnicima ustanove, i toplije će ti bi
--- Kraj citata ---
a jesi me opra...auuu..svakacast,svaka cast :notworthy: :notworthy: :notworthy:
crazy marek:
znam da postoji ali to je velika jebada........usporedio sam ja aeroxovu radilicu i svoju pa nisam bas odusevljen....problem je sto treba radit distancere podloske amo tamo...nesto pobrusit i tako.....znam da pase neka bez previse kemijanja ali treba ju naci.....a sad dok sam se zajeo s multivarom,,,,necu kupovat radilicu napamet da se ne zeznem i s nju...
pajo:
pa šta se nije več ustanovilo da luna ima radilicu ko keeway,cpi,generic i ostali????16mm untarnji fi bolcne variomata????
samo šta luna ima 10mm bolcnu na klipu za razliku od keeway,cpi sa 12mm bolcnom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju