Tehnički kutak > Tuning skutera
luna:koja radilica
luna500rr:
u piaggo centru imas kit za lunu sa 10 mm bolcnon za 850 kn onaj obicni malossi ac 70ccm za minarelli masinice
variomat ti pase neki samo sto neznam koji mislim da je neki s derbija
auspuhom ces dobit malo dosta vise, a kvacilom malo manje po uozenim parama ali sto vise ulozis bolje ce ti ic
ali nemoj slusat mene ima podosta pametniji ljudi
mjenjanjem frge ces ici bolje i trositi bolje
Chupsy:
--- Citat: luna500rr - 09 Ožujak, 2009, 13:39:57 ---u piaggo centru imas kit za lunu sa 10 mm bolcnon za 850 kn onaj obicni malossi ac 70ccm za minarelli masinice
variomat ti pase neki samo sto neznam koji mislim da je neki s derbija
auspuhom ces dobit malo dosta vise, a kvacilom malo manje po uozenim parama ali sto vise ulozis bolje ce ti ic
mjenjanjem frge ces ici bolje i trositi bolje
--- Kraj citata ---
u ludnici u vrapču ti sigurno mogu pomoć ali neznam točno dal ti spadaš tamo
tabletama si možeš pomoć ali i nemoraš
imam ti ja vezu tamo ali ćeš dobiti malo dosta vise, a tabletama malo manje po uozenim parama ali sto vise ulozis bolje ce ti ić u životu
mjenjanjem cipela u kućne papuče ići ćeš dosta bolje po hodnicima ustanove, i toplije će ti bi
Aleks:
Luna500rr - sad procitaj post od Chupsyja i onda procitaj ovo sta si ti napisao i zakljuci koji post bi vise pomogao autoru ove teme.
Oba su jednako informativni. :binkybaby:
Btw, sta nije na luni original 12mm bolcna?
R@kija:
--- Citat: Aleks - 09 Ožujak, 2009, 14:19:40 ---Luna500rr - sad procitaj post od Chupsyja i onda procitaj ovo sta si ti napisao i zakljuci koji post bi vise pomogao autoru ove teme.
Oba su jednako informativni. :binkybaby:
Btw, sta nije na luni original 12mm bolcna?
--- Kraj citata ---
ne cpi od 2003 i keeway,generic imaju 12mm...briem da je tocno od 2003,nek me ispravi neko ak nije,ali luna ima 10mm bolcnu ko inareli tak da se za nju moze kupit kit koji ide i na npr. yamahu neos,jog...
SlowRider:
O kojem se Derbiju radi sa kojega navodno pase variomat, odnosno multivar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju