Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica i lezaji-minarelli
Losinj:
nedavno sam primjetio da dok motor radi cuje se cudan zvuk,odneso kod majstora i bili su lezaji u banani,medjutim kaze mi on kao da se lezaj okrenuo u bloku i daje radilica malo poplavila...posto se ja nekuzim u taj dio da mi neko kaze o cem je rjec i dal ima razloga za brigu....samo se nadam da nije da moram kupovat novu radilicu....isto kaze on da kao zubci na radilici i dalje kao grizu...
gumy:
kak se ležaj okrenuo u bloku? skini dekl, i skini vodenu pumpu pa probaj jel ima lufta kad mičeš radilicu gore dole ljevo desno...
3alfa3:
Vjerojatno je radilica provrtila lager.
Trebas novu radilicu i nove lagere jer lager mora biti cvrsto na radilici
Ako je lager provrtio blok, onda treba napraviti piksu za blok u koju ce ici lager, ali mislim da to nije slucaj jer od toga nebi radilica poplavila
Losinj:
ovako kad se skine dekl i variomat dole i kad uhvatis radilicu mos je napred nazat pomicat.....on kaze da je samo poplavila i da grize vald onaj navoj il kaj drugo grize :icon_biggrin:
nije valda novu radlicu uzimat???
3alfa3:
Ako je poplavila od trenja u lageru, onda znaci da se okretala dok je lager stajao. Nazalost, jedino kvalitetno rjesenje u tom slucaju je nova radilica i lageri
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju