Općenito > Generalno o skuterima

Moj 1. skuter i pitanja vezana uz njega

<< < (2/4) > >>

TS__ST:
Da li se uz ZX dobiju odgovarajuće rolice i federi ili to treba kupiti posebno?

dhorvat:

--- Citat: TS__ST - 07 Ožujak, 2009, 11:11:06 ---Da li se uz ZX dobiju odgovarajuće rolice i federi ili to treba kupiti posebno?

--- Kraj citata ---

Ja sam dobio, svi dobivaju, jedino ako se nešto nije promijenilo u zadnjih par mjeseci... Nek ti netko kaže ko je nedavno kupio ZX-a novog  :icon_thumright:

DaBo:
Sa ZX-om dobiješ odgovarajuće rolice i federe. Ja sam dobio rolice 5,7g.

TS__ST:
Da li ima možda netko sa foruma 303R Hawk 50 da je na njega stavio Leo Vince ZX? Zanima me koliku ujednačenost ubrzanja i krajnje brzine daju rolice i federi koji se dobiju uz ZX? Koji centralni feder preporučate uz ZX-a, federe i rolice što se dobiju s njim?

Biker(ss):

--- Citat: TS__ST - 07 Ožujak, 2009, 15:34:32 ---Da li ima možda netko sa foruma 303R Hawk 50 da je na njega stavio Leo Vince ZX? Zanima me koliku ujednačenost ubrzanja i krajnje brzine daju rolice i federi koji se dobiju uz ZX? Koji centralni feder preporučate uz ZX-a, federe i rolice što se dobiju s njim?

--- Kraj citata ---
Ne znam za Hawk...ali znam za TGB R-50-X JETFIGHTER.....pogledaj na you tubeu...lik ga s leo vince spuhom i skinutim blokadama max vozi 73 po satu.....pričao sam s tim likom i kaže da mu jedino niz strmoglavu nizbrdicu ide 80

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju