Općenito > Generalno o skuterima

Moj 1. skuter i pitanja vezana uz njega

(1/4) > >>

TS__ST:
Pozdrav svima, imam skoro 17 godina i idem uskoro polagati A1 kategoriju. Nakon što položim kupio bi si skuter. Ne treba mi ništa jače jer ne mislim dugo voziti na skuteru, dok traje garancija ili dok ne padnu pare za polaganje B kategorije. Skuter ne mislim tunirati, eventualno neki base tuning samo. Iz tog razloga ne mislim kupovati neki skuter renomirane marke novi niti polovan. Skuter na zračno hlađenje mi je dovoljan, iskreno trebati će mi od Duga Rese do Karlovca i natrag što je nekih 10 km udaljenosti u oba smjera. Malo sam pretraživao internet i našao nekoliko zanimljivih modela skutera. Za oko mi je najviše zapeo TGB R50X ali samo zato što izgleda malo bolje od TGB-a 303R Hawk 50 i zato što ima zadnji disk ne mislim dati 2000 kn više za njega. Moj izbor je pao za sada na TGB 303R Hawk 50. Zanima me kolika mu je realna brzina kada se skinu sve blokade dolje? Koji bi auspuh bilo preporučljivo staviti na njega da daje optimalan omjer uloženo-dobiveno a da radi optimalno sa serijalom i sa base kitovima?

TS__ST:
Koliko uopće ima blokada na TGB-u 303R Hawk 50 i gdje se nalaze?

dino gp1:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=7960.0

Za serijalu i za base kit ti je dobar zx  :icon_thumright:

DaBo:
Sa serijskim cilindrom i klipom te ZX-om realna brzina bi ti bila 75km/h. ako staviš kit dobit ćeš još barem 10km/h.

dhorvat:
Nemoj pisat ovako podebljano jer je većina (i ja  :toothy3:)  čitala samo podebljano, a ovo ostalo ko da ne registriramo uopće  :laughing7:

LeoVince ZX, ili ako ti ne smeta ružan zvuk onda TT. Vrlo su sličnih performansi ali je TT nešto jeftiniji  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju