Općenito > Propisi

Promjena boje!

<< < (2/4) > >>

kristijanSR70:
I ja sam bio spremn,pa kupio sam felge i gume,nije to mala, stvar..mene je na tehniku vratio sa skuterom jer je izmjerio 54 km/h. Nista reci da ti je skut u vise boja..

Pupo:

--- Citat: kristijanSR70 - 08 Ožujak, 2009, 09:51:50 ---I ja sam bio spremn,pa kupio sam felge i gume,nije to mala, stvar..mene je na tehniku vratio sa skuterom jer je izmjerio 54 km/h. Nista reci da ti je skut u vise boja..

--- Kraj citata ---

Pa ja kad idem u herc uvijek mi izmjere 54km/h i prođem. Prolazi sve 50km/h + 9.9%.  Znači mora mi skuter opet na valjke iako nije još rok za tehnički i regu?

PROOF:

--- Citat: Area51 - 08 Ožujak, 2009, 09:16:10 ---Nova knjižica vozila i prometna je 200kn.

@Kristijan u biti mi nije problem dati 200kn ako uspijem da mi napišu višebojan!  :icon_biggrin: Probat ću u hercu jer tamo uvijkek idem i nemam problema s neimanjem blokada :D al pitat ću i u bonavii, ništa me nekošta. Di budu htjeli napraviti ono što što ja hoću, tamo ću napravit. Jbg. probat ću sa spikom ako vi nećete ima tko hoće.

--- Kraj citata ---
ja sam platil 75 kn....

Disko Nindža:
Pitanjce jedno...

Neki sam dan bio na tehničkom i u staroj, odjavljenoj prometnoj uredno piše da je motor srebrno sivi.
I tip gleda i skomentira "Sivi? Hm! Možeš mislit kak je ovo sivo!" I napiše "višebojan" i sada mi je u novoj prometnoj višebojan. Pa me zanima, i onako moram farbati plastike, dal mogu promijenit boju bez dodatnih procedura sa prometnom? Budući da piše "višebojan"?

Scoot_Fan:

--- Citat: Disko Nindža - 12 Travanj, 2009, 21:02:43 ---Pitanjce jedno...

Neki sam dan bio na tehničkom i u staroj, odjavljenoj prometnoj uredno piše da je motor srebrno sivi.
I tip gleda i skomentira "Sivi? Hm! Možeš mislit kak je ovo sivo!" I napiše "višebojan" i sada mi je u novoj prometnoj višebojan. Pa me zanima, i onako moram farbati plastike, dal mogu promijenit boju bez dodatnih procedura sa prometnom? Budući da piše "višebojan"?

--- Kraj citata ---

Mozes... sad mozes mijenjat kako hoces dok pise visebojan  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju