Općenito > Propisi
Promjena boje!
Pupo:
Promjenio sam boju skutera i trebalo bi promeniti boju u prometnoj. Zanima me kakva je procedura, da li moram u mup ili samo na tehnički i sl. Rega još nije istekla... Znam samo da moram platiti 200kn :D
Skute je ofarban u crno-crvenu kombinaciju, kolike su šanse da dobijem višebojan u knjižici?
tnx na odgovorima!
speed:
--- Citat: Area51 - 06 Ožujak, 2009, 21:30:38 ---Promjenio sam boju skutera i trebalo bi promeniti boju u prometnoj. Zanima me kakva je procedura, da li moram u mup ili samo na tehnički i sl. Rega još nije istekla... Znam samo da moram platiti 200kn :D
Skute je ofarban u crno-crvenu kombinaciju, kolike su šanse da dobijem višebojan u knjižici?
tnx na odgovorima!
--- Kraj citata ---
idi u stanicu za tehnicki,reci da si bojao skut i da bi ti trebali staviti promjenu boje,uzmi i knjizicu i prometnu skuta,ukuca ti pod napomenu da je druga boja,mene su pitali koju cu,ja sam rekao visebojan i pise visebojan
i da ne placa se nikaj :toothy10:
kristijanSR70:
E sad,herz il tehnik,vjeruj mi pozega je katastrofa,kupim felge 15cola s gumama 195/50,naravno trebala se upisat dimenzija,jedan veli to je besplatno,drugi 40kn,treci 150kn,odem u herz ovaj veli treba atest,odem na tehnic,jedan kaze mozes tu dimenziju bez stavljanja u napomenu,ajd ok,ja vidim nest tu nestima,ja ponovo odem,veli ovaj da se nesmije upisat u napomenu nego nova knjizica,puko sam taj dan,izjebali me u mozak pošteno,i isti sam dan odmah prodao felge..jeb..ja njihovo poslovanje..cuvaj ih se..valjda te nece zajebat,vole se pravit glupi..
sfx:
83kn izađe na kraju, ides na tehnicki oni napisu visebojan pa na mup potvrdit i to je to (knjizica vozila i prometna...)
Pupo:
--- Citat: sfx - 08 Ožujak, 2009, 01:36:28 ---83kn izađe na kraju, ides na tehnicki oni napisu visebojan pa na mup potvrdit i to je to (knjizica vozila i prometna...)
--- Kraj citata ---
Nova knjižica vozila i prometna je 200kn.
@Kristijan u biti mi nije problem dati 200kn ako uspijem da mi napišu višebojan! :icon_biggrin: Probat ću u hercu jer tamo uvijkek idem i nemam problema s neimanjem blokada :D al pitat ću i u bonavii, ništa me nekošta. Di budu htjeli napraviti ono što što ja hoću, tamo ću napravit. Jbg. probat ću sa spikom ako vi nećete ima tko hoće.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju