Općenito > Propisi
blokada i servis....
Disko Nindža:
Pozdrav svima!
Nov sam ovdje pa vas unaprijed molim da mi oprostite ako kakvu glupost pitam :)
Razmišljam da kupim polovni skuter do 50 ccm. A nemam baš previše novaca, pa mogu dobiti dosta stari motorček. Tamo, 2001. ili 2002. godište. A na 99% takvih je skinuta blokada.
Zanima me koliko košta ugradnja blokade da se može proći tehnički. Još nešto me znaima... Naime, pričali ste da novi skuter tek od treće registracije ide na valjke. Kakva je situacija sa starijim motorima? Mislim, logično je da dalje ide svake godine, ali čisto me zanima.
Još me zanima da li je itko od vas ovdje imao iskustva sa policijom, da su ga zaustavili na 50ccm skuteru i stavili na valjke? Čuo sam da po Zagrebu znaju hvatati i stavljati na male prijenosne platforme sa valjcima koje imaju. Pa ako je izmjerena brzina više od 50km/h + tolerancija, onda da se ide na prisilni tehnički i dalje kako slijedi već...
Da li je itko od vas imao takva iskustva. Ako je, ili je čuo da je netko imao, gdje se to desilo, u kojim kvartovima u Zagrebu i kakve su sankcije bile? :)
Ako moderator smatra da je pitanje neprimjereno za ovu temu, slobodno neka premjesti gdje misli da teba :)
Unaprijed hvala svima na odgovorima :)
gokiSP:
jednostavno rijesenje ti je el. blokada...javi se slowrideru on ih prodaje i mislim da ti ju moze i ugradit... :icon_thumright:
Disko Nindža:
--- Citat: gokiSP - 22 Ožujak, 2009, 14:24:07 ---jednostavno rijesenje ti je el. blokada...javi se slowrideru on ih prodaje i mislim da ti ju moze i ugradit... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala na savjetu, ali sa premalo love raspolažem da još dam 1000 kuna za el. blokadu i ugradnju.
Situacija je da skuter kupujemo cura i ja, njoj do posla (ukinuli joj bus kojim je išla na posao), meni do faksa i tu i tam za đir iz gušta :) Nemamo nikakvo vozilo a pun mi je kufer nefunkcionalnog i neorganiziranog javnog prijevoza. Problem je da cura nema "A" kategoriju. Inače ne bi niti pomišljano na 50ccm.
Na kraju ću za te novce kupiti novog 4T kineza koji nit nemre preko 50 :)
Nije da želim juriti, ali sa svojih 110 kila teško da će mi 4T zadovoljavati potrebe, a 2T ako ništa drugo, malo je fleksibilniji u prometu i ne umire u vožnji udvoje i u vožnji u brdo.
gokiSP:
nije ti blokada 1000kn... mislim da bi te doslo vise od upola manje... najbolje ti je da se cujes sa slowom...decko je stvarno ok i mozes se s njim dogovorit... :icon_thumright:
Disko Nindža:
A jel se kome dogodilo da je murija skužila električnu blokadu na daljinski? I kolka je kazna za to?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju