Općenito > Propisi

blokada i servis....

(1/10) > >>

Biker(ss):
Sad mi dino veli da se mgu skidati sve blokade na sf2 uz prjeđenih 500km na servisu, al za badava.
I sad...ja te blokade morem sačuvati ako druge ne budem ugrađivao....da mogu proći sljedeći put na tehnićkom....
Ali opet mi divo veli da se nakon 3 godine ide na valjke(registracija) nego se može doći bez motora...da se drugu godinu ni ne mora ići na valjke jer je skuter pod garancijom.

pitanja su: - jel to baš badava...al sigurno đaba
               - dal trebm ići iduću godinu godine sa skutom kada se ide regat
               - dali se mjeri brzina skutera na redovnim servisima (500,2500,5000...)

molim bez offtopica i spama, jer su me neki ljudi pošteno zbunili pa ne shvaćam samo ovih par stvari

dino_sk:
1. nije za badava neg je 150kn
2. iducu godinu neides na valjke nego tek trecu , odes sam osiguranje platit druge godine
3. nemjeri ti se brzina u servisima

majic_sk:

--- Citat: dino_sk - 05 Ožujak, 2009, 17:48:11 ---1. nije za badava neg je 150kn
2. iducu godinu neides na valjke nego tek trecu , odes sam osiguranje platit druge godine
3. nemjeri ti se brzina u servisima

--- Kraj citata ---
za badava ti je ak sam skineš...:)

da ti objasnim ovo drugo...tek na trećem ideš na valjke...znači kad si kupio skuter odmah si otišao regat skut...nakon godinu dana opet ideš regat, tu ne moraš opće dofurat skut, ja sam došao bez njega...i nakon godinu opet ideš regat i tu te sad stavljaju na valjke...znači 3. rega, al skut je star samo 2 godine ;)

p.s. neznam odkud ti ovo da ti u servisu mjere brzinu...moj komentar: looooool
pa j#bote daj malo misli...kak će ti mjerit dal ideš prek 50, ak ti i sami nude skidanje blokade....gdje ti je tu logika???

Biker(ss):
znam da nemorem sam skidat jer gubim garanciju

e sad me ovo davi...

Dino kaže: skidanje blokada košta 150 kn

prijatelj koji ima isti sf2 i isto je skinuo 1 blokadu :  meni su skinuli besplatno, jer je skut pod garancijom, pa je 4 free

A šta sad?...ja isto mislim da je za badave jer je tako naravno bolje  ;D a i pod garancijom je, pa je servis besplatan...

DaC:
mom fendu su na novoj runnerici isto u servisu badava skinuli blokade i stavili diznu vecu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju