Pozdrav svima!
Nov sam ovdje pa vas unaprijed molim da mi oprostite ako kakvu glupost pitam
Razmišljam da kupim polovni skuter do 50 ccm. A nemam baš previše novaca, pa mogu dobiti dosta stari motorček. Tamo, 2001. ili 2002. godište. A na 99% takvih je skinuta blokada.
Zanima me koliko košta ugradnja blokade da se može proći tehnički. Još nešto me znaima... Naime, pričali ste da novi skuter tek od treće registracije ide na valjke. Kakva je situacija sa starijim motorima? Mislim, logično je da dalje ide svake godine, ali čisto me zanima.
Još me zanima da li je itko od vas ovdje imao iskustva sa policijom, da su ga zaustavili na 50ccm skuteru i stavili na valjke? Čuo sam da po Zagrebu znaju hvatati i stavljati na male prijenosne platforme sa valjcima koje imaju. Pa ako je izmjerena brzina više od 50km/h + tolerancija, onda da se ide na prisilni tehnički i dalje kako slijedi već...
Da li je itko od vas imao takva iskustva. Ako je, ili je čuo da je netko imao, gdje se to desilo, u kojim kvartovima u Zagrebu i kakve su sankcije bile?
Ako moderator smatra da je pitanje neprimjereno za ovu temu, slobodno neka premjesti gdje misli da teba
Unaprijed hvala svima na odgovorima