Općenito > Generalno o skuterima

Problemi s garancijom

<< < (2/4) > >>

Iwo SR Tuono:
Beta Moto nema ništa s tim.

Mjesto gdje si ti trebao dobiti garanciju je Tomi Auto.
Ako ne dobiješ garamciju postoje pravna sredstva kojima se to može riješiti.

neno20:
fino ti njih prijavi udruzi za zaštitu potrošača i dobit ćeš garanciju u 10 minuta

zgubidan:
od udruge za zaštitu potrošača sam odustao kada sam kupovao namještaj. lijepo naručio,platio i čekao 5mj (rok isporuke je bio 30 dana) nazvao udrugu nakon 5 mj i rekli mi "čekajte još malo".nakon 6 mj rekli iz udruge "pa budite strpljivi" nakon 7 mj "iz udruge nazvali trgovinu i rekli "molimo vas da isporučite namještaj"
Nakon 7 mj sam na MOJ NAČIN  :violent1: :violent1:izvukao novce natrag. :laughing7:

Chupsy:
vidim ja to je najbolji način u ovoj državi

to je danas najbolji biznis

sa tuđim novcem kupovat te potom prodavat stvari

znači kako zgubidan veli, on platio namještaj, a oni sa njogovim novcem mogu sa tajvana naručit dobi to u pola cijene i zaradit još, ako ne uspije vrate mu novce

dhorvat:

--- Citat: Chupsy - 05 Ožujak, 2009, 12:28:25 ---vidim ja to je najbolji način u ovoj državi

to je danas najbolji biznis

sa tuđim novcem kupovat te potom prodavat stvari

znači kako zgubidan veli, on platio namještaj, a oni sa njogovim novcem mogu sa tajvana naručit dobi to u pola cijene i zaradit još, ako ne uspije vrate mu novce

--- Kraj citata ---

Nažalost, ima puno sličnih mana u našoj državi. Korupcija prevladava na svakom čošku, ljudima se ponekad i bez razloga progleda kroz prste, a kad dođe neko pošten, ajmo ga oderat!!!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju