Općenito > Generalno o skuterima
Problemi s garancijom
zgubidan:
Malo duža priča a počinje ovako:kupio ja skut u sesvetama "tomi -auto"kupio ga u subotu popodne jer mi brat već bio u zg pa ga samo natovario u kombi i dovezao.kako je lik u tomi autu skut dobio kompezacijom s firmom koja se zove Seductor d.d.o pa nije mogao napraviti račun jer je subota popodne i Seductor nije radio.Uglavnom račun stigao poštom nakon mjesec dana ali ne i ovjerena garancija.
Ovdje je ustvari početak problema.
Zovem tomi-auto kaže lik probati ce vidjeti sa seductorom da mi se pošalje garanciju.
zovem seductor kažu da neznaju gdije je garancija i da je sve bilo u skuteru.
Zovem Rebalans(seductor je od njih dobio skut kompenzacijom)nitko se ne javlja na tel. iako sam ih probao zvati barem 50 puta.
Zovem beta moto i oni kažu da su svi papiri bili u skutu kada su ga predali rebalansu i oni se ograđuju od cijelog problema i da mi ne mogu izdati novu garanciju.
ETU SAM SADA VEĆ POLUDIO I ODLUČIO PITATI BRAĆU SKUTERAŠE JEL IMA NETKO TKO MI MOŽE POMOĆI?
skut je potpuno nov nevozim ga da mi kasnije netko nebi rekao da mi garancija ne vrijedi jer sam prešao xy kilometara.
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Ako je nešto nejasno samo pitajte.
Iwo SR Tuono:
Garanciju izdaje i ovjerava trgovina gdje je skuter kupljen. Garancija uvijek ide uz račun i ako je nisi dobio tražit ćeš je tamo gdje si kupio skuter.
efz:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Ožujak, 2009, 10:59:08 ---Garanciju izdaje i ovjerava trgovina gdje je skuter kupljen. Garancija uvijek ide uz račun i ako je nisi dobio tražit ćeš je tamo gdje si kupio skuter.
--- Kraj citata ---
Tocno tako,garanciju trazi od firme koja pise na racunu,a racun si reko da posjedujes,mislim da ti garanciju moraju dat,makar je ponovo napisali!
Chupsy:
aj da je neki piaggio u igri pa garancija nebi ni trebala
ali za lunu, čupaj garanciju kak god znaš
zgubidan:
da je piaggio garanciju bi mi dali bez problema jer se njihovo ne kvari.
Morali bi mi dati garanciju bez obzira na sve ali eto nije tako.
Čak je i z servisa u Osijeku zvao čovjek u beta moto i rekao im da je skut potpuno novi i ako treba da će slikat skut ali "oni se ograđuju od svega"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju