Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (2/34) > >>

boss_:
kad ce ici scoot na farbanje :toothy11:

ispod stola sam :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: boss_ - 05 Ožujak, 2009, 21:01:31 ---kad ce ici scoot na farbanje :toothy11:

ispod stola sam :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hehehe, prvo sredit plastike puknute, pa imam u planu kupit ili napravit originalne naljepnice i tek onda farbanje u boju u koju je bio. Možda još par sitnica, naravno kaj se stylinga tiče, ali prije svega kupujem nove gume, nakon toga ide sređivanje ovjesa i onda ovo kaj sam prvo napisal.

Nakon toga, nema više vožnje na nož i slično, malo ću se smirit, al malo  ( :icon_biggrin:) da mi barem ostane jedno vrijeme "novi"  :icon_thumright:

vktr:
ide to tebi

dhorvat:

--- Citat: vktr - 06 Ožujak, 2009, 00:24:11 ---ide to tebi

--- Kraj citata ---

To je dottore  :toothy12:

dino gp1:

--- Citat: dhorvat - 05 Ožujak, 2009, 23:43:45 ---Hehehe, prvo sredit plastike puknute, pa imam u planu kupit ili napravit originalne naljepnice i tek onda farbanje u boju u koju je bio. Možda još par sitnica, naravno kaj se stylinga tiče, ali prije svega kupujem nove gume, nakon toga ide sređivanje ovjesa i onda ovo kaj sam prvo napisal.

Nakon toga, nema više vožnje na nož i slično, malo ću se smirit, al malo  ( :icon_biggrin:) da mi barem ostane jedno vrijeme "novi"  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hoće li biti kakvih novosti i oko mašine?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju