Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
boss_:
kad ce ici scoot na farbanje :toothy11:
ispod stola sam :icon_biggrin: :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: boss_ - 05 Ožujak, 2009, 21:01:31 ---kad ce ici scoot na farbanje :toothy11:
ispod stola sam :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hehehe, prvo sredit plastike puknute, pa imam u planu kupit ili napravit originalne naljepnice i tek onda farbanje u boju u koju je bio. Možda još par sitnica, naravno kaj se stylinga tiče, ali prije svega kupujem nove gume, nakon toga ide sređivanje ovjesa i onda ovo kaj sam prvo napisal.
Nakon toga, nema više vožnje na nož i slično, malo ću se smirit, al malo ( :icon_biggrin:) da mi barem ostane jedno vrijeme "novi" :icon_thumright:
vktr:
ide to tebi
dhorvat:
--- Citat: vktr - 06 Ožujak, 2009, 00:24:11 ---ide to tebi
--- Kraj citata ---
To je dottore :toothy12:
dino gp1:
--- Citat: dhorvat - 05 Ožujak, 2009, 23:43:45 ---Hehehe, prvo sredit plastike puknute, pa imam u planu kupit ili napravit originalne naljepnice i tek onda farbanje u boju u koju je bio. Možda još par sitnica, naravno kaj se stylinga tiče, ali prije svega kupujem nove gume, nakon toga ide sređivanje ovjesa i onda ovo kaj sam prvo napisal.
Nakon toga, nema više vožnje na nož i slično, malo ću se smirit, al malo ( :icon_biggrin:) da mi barem ostane jedno vrijeme "novi" :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hoće li biti kakvih novosti i oko mašine?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju