Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
SlowRider:
--- Citat: dino gp1 - 06 Ožujak, 2009, 19:49:04 ---Hoće li biti kakvih novosti i oko mašine?
--- Kraj citata ---
Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike :laughing7:
Bruno1990:
--- Citat: SlowRider - 06 Ožujak, 2009, 22:16:17 ---Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike :laughing7:
--- Kraj citata ---
preduhitrio si me slow..hahah
stvarno pohvalno kako motor vozi i ne treba nove djelove idt, idt, ... samo toci i gas :notworthy:
vjeko86:
a šta ovo nisi bio kupio nove dihtunge,pa si stare vratio i zaljepio sa klingeritom,ili si to radio na nove dihtunge,jel potrebno na nove dihtunge stavljati klingerit? :icon_scratch:
2TDottore:
--- Citat: vktr - 06 Ožujak, 2009, 00:24:11 ---ide to tebi
--- Kraj citata ---
kaj fali mojim kongresnicama.......bas su fora.......zake si ih zumiro.......kaj ti nije jasno........ :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: vjeko86 - 06 Ožujak, 2009, 23:05:48 ---a šta ovo nisi bio kupio nove dihtunge,pa si stare vratio i zaljepio sa klingeritom,ili si to radio na nove dihtunge,jel potrebno na nove dihtunge stavljati klingerit? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ma stavio sam stare dihtunge (gumice na glavi i aluminijski ispod cilindra). U principu, otvorio sam mašinu nakon 18 tisuća, promijenio karike, počistio dosjede karika i čađu sa čela klipa i vratio sve nazad :laughing9: :laughing9:
I nakon tisuću kilometara je rikla svjećica koja je kupljena zajedno sa kitom :toothy12:
--- Citat: SlowRider - 06 Ožujak, 2009, 22:16:17 ---Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike :laughing7:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju