Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (3/34) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 06 Ožujak, 2009, 19:49:04 ---Hoće li biti kakvih novosti i oko mašine?

--- Kraj citata ---

Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike  :laughing7:

Bruno1990:

--- Citat: SlowRider - 06 Ožujak, 2009, 22:16:17 ---Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike  :laughing7:

--- Kraj citata ---
preduhitrio si me slow..hahah

stvarno pohvalno kako motor vozi i ne treba nove djelove idt, idt, ... samo toci i gas  :notworthy:

vjeko86:
a šta ovo nisi bio kupio nove dihtunge,pa si stare vratio i zaljepio sa klingeritom,ili si to radio na nove dihtunge,jel potrebno na nove dihtunge stavljati klingerit? :icon_scratch:

2TDottore:

--- Citat: vktr - 06 Ožujak, 2009, 00:24:11 ---ide to tebi

--- Kraj citata ---

kaj fali mojim kongresnicama.......bas su fora.......zake si ih zumiro.......kaj ti nije jasno........  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: vjeko86 - 06 Ožujak, 2009, 23:05:48 ---a šta ovo nisi bio kupio nove dihtunge,pa si stare vratio i zaljepio sa klingeritom,ili si to radio na nove dihtunge,jel potrebno na nove dihtunge stavljati klingerit? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ma stavio sam stare dihtunge (gumice na glavi i aluminijski ispod cilindra). U principu, otvorio sam mašinu nakon 18 tisuća, promijenio karike, počistio dosjede karika i čađu sa čela klipa i vratio sve nazad  :laughing9: :laughing9:

I nakon tisuću kilometara je rikla svjećica koja je kupljena zajedno sa kitom  :toothy12:

--- Citat: SlowRider - 06 Ožujak, 2009, 22:16:17 ---Biti ce za nekih 50 000km kada ce promjeniti svijecicu i mozda karike  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju