Koliko sada skuter ide bolje nego prije (koliko posto su porasle performanse), znači usporedba zx + trophy i dr + yasuni r...
Danas sam konačno uštelao prijenos i moram priznat da je dobro. Prvi puta nakon dugo vremena sam se vozio 105 po mojim čukicama, a to bi bilo oko 100 po GPS-u. Istina bog da pod nadvožnjak ali na ravnici od 500 metara sam vidio da on blizu 100 nabire tak da nije ni daleko od toga s obzirom da sam mu ja veće opterećenje nego otpor zraka.
Bratić mi nesmije dat ful gas na šljunku ispod 40 km/h jer obavezno motor zašlajsa
Nismo mogli vjerovat. Krene sa betona i već kuplung odradi svoje i čim dođe na šljunak (cca 25km/h) počne šlajsat. Cijelo dvorište si je skopal
On ima malo manje od 60 kila
Znači ovako. Unutra je sad trenutno Multivar sa 5,1 grama rolicama i 0,8 šajbica između bolcne i ventilatora, novi remen TOP 990.777.0 dimenzija 738x16.5 28, bijeli centralni, Hebo Racing R kuplung sa njegovim plavim (tvrđim) federima u najnategnutijem položaju i sve je OK samo mi je start na mrvicu previsokim okretajima. Devet hiljada i dvesto okretaja
Uskoro bi mogo bacit neki video ubrzanja pa ćemo usporedit sa prijašnjim rezultatom sa serijskim spuhom i ZX-om
Po osjećaju ide malo jače od Trophyja sa ZX-om s tim da je razlika u tome kaj prije nije bilo BGM primara, a sad ga ima