Ostalo > Motocikli

Evo bas dovezao susjedu motorcic za autoskolu

<< < (8/9) > >>

mrcina:
mr j jesi sredio školicu kod kompanjona

Mr J:

--- Citat: mrcina - 08 Ožujak, 2007, 19:47:44 ---mr j jesi sredio školicu kod kompanjona

--- Kraj citata ---

Biti ce sve sluzbeno kroz neka 3 tjedna, tada cu staviti obavijest na forumu i trebat cemo neku reklamu (banner) napraviti...

Samo postupak ce biti jos da osoba koja se odluci na polaganje A1/A kategorije u toj skoli da se jos i meni javi kako nebi doslo do nekih krivotvorenih iskaznica radi popusta i slicnog... :D

mrcina:
kad kreče šola

Mr J:

--- Citat: mrcina - 30 Ožujak, 2007, 13:07:26 ---kad kreče šola

--- Kraj citata ---

Evo ja bih kroz 3 tjedna trebao imati vozacku u rukama...

Skola sluzbeno krece vec sljedeci tjedan...  :icon_thumright:

491power:

--- Citat: StreetRunner - 22 Veljača, 2007, 19:54:28 ---
--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2007, 10:44:32 ---A koji će mu kua 250 kubika za A, pa ionako svi mogu polagat A1, i čim imaju 18, automatski dobijaju A... U ST većinom sve autoškole imaju vespe PX 125, na kojima svi živi polažu A1, pa ko ima godina dobije A, a ko ne, ostaje A1... :dontknow:

--- Kraj citata ---
nema do vespe.najjača je.A sad možeš u autoškoli polagat i na svojoj vespi(ako je imaš)

--- Kraj citata ---
da ali je zato vespa ko tenk,nemožeš poligon s njome ni da ga jebeš,YBR mi ej idelna,ne košta puni,4t,yamaha je pa je marka hehehe :toothy12: :toothy9:,jedino su gume tanke,ali otvorena verzija oko 20ks ide dosta dobro,povuče do 120 :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju