Ostalo > Motocikli
Evo bas dovezao susjedu motorcic za autoskolu
mrcina:
mr j jesi sredio školicu kod kompanjona
Mr J:
--- Citat: mrcina - 08 Ožujak, 2007, 19:47:44 ---mr j jesi sredio školicu kod kompanjona
--- Kraj citata ---
Biti ce sve sluzbeno kroz neka 3 tjedna, tada cu staviti obavijest na forumu i trebat cemo neku reklamu (banner) napraviti...
Samo postupak ce biti jos da osoba koja se odluci na polaganje A1/A kategorije u toj skoli da se jos i meni javi kako nebi doslo do nekih krivotvorenih iskaznica radi popusta i slicnog... :D
mrcina:
kad kreče šola
Mr J:
--- Citat: mrcina - 30 Ožujak, 2007, 13:07:26 ---kad kreče šola
--- Kraj citata ---
Evo ja bih kroz 3 tjedna trebao imati vozacku u rukama...
Skola sluzbeno krece vec sljedeci tjedan... :icon_thumright:
491power:
--- Citat: StreetRunner - 22 Veljača, 2007, 19:54:28 ---
--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2007, 10:44:32 ---A koji će mu kua 250 kubika za A, pa ionako svi mogu polagat A1, i čim imaju 18, automatski dobijaju A... U ST većinom sve autoškole imaju vespe PX 125, na kojima svi živi polažu A1, pa ko ima godina dobije A, a ko ne, ostaje A1... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nema do vespe.najjača je.A sad možeš u autoškoli polagat i na svojoj vespi(ako je imaš)
--- Kraj citata ---
da ali je zato vespa ko tenk,nemožeš poligon s njome ni da ga jebeš,YBR mi ej idelna,ne košta puni,4t,yamaha je pa je marka hehehe :toothy12: :toothy9:,jedino su gume tanke,ali otvorena verzija oko 20ks ide dosta dobro,povuče do 120 :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju