Ostalo > Motocikli
Evo bas dovezao susjedu motorcic za autoskolu
Mr J:
Jutros sam isao sa susjedom po motociklic koji je uzeo za A1 kategoriju, sljedeci tjedan idemo po trkalicu od 250ccm za A kategoriju...
Ovdje je rijec o Yamahi YBR 125 ccm...
5 brzina, 4t, nista posebno jak ali za autoskolu je odlican...
Za promjenu bilo je lijepo malo saltati brzine... Motoric lijepo ide mada sam ga ja drzao izmedju 6 000 i 7 000 rpm jer su mu to bili prvi kilometri...
P.S. Ispricavam se na kvalitetu slika jer je slikano mobitelom, ali mislim da nije lose ispalo...
Doomsday:
A koji će mu kua 250 kubika za A, pa ionako svi mogu polagat A1, i čim imaju 18, automatski dobijaju A... U ST većinom sve autoškole imaju vespe PX 125, na kojima svi živi polažu A1, pa ko ima godina dobije A, a ko ne, ostaje A1... :dontknow:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2007, 10:44:32 ---A koji će mu kua 250 kubika za A, pa ionako svi mogu polagat A1, i čim imaju 18, automatski dobijaju A... U ST većinom sve autoškole imaju vespe PX 125, na kojima svi živi polažu A1, pa ko ima godina dobije A, a ko ne, ostaje A1... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne znam...
Tako je kako je...
StreetRunner:
--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2007, 10:44:32 ---A koji će mu kua 250 kubika za A, pa ionako svi mogu polagat A1, i čim imaju 18, automatski dobijaju A... U ST većinom sve autoškole imaju vespe PX 125, na kojima svi živi polažu A1, pa ko ima godina dobije A, a ko ne, ostaje A1... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nema do vespe.najjača je.A sad možeš u autoškoli polagat i na svojoj vespi(ako je imaš)
mrcina:
molim kaži gdje, imat če posla ta škola ziher
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju