Ostalo > Motocikli
Evo bas dovezao susjedu motorcic za autoskolu
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 27 Veljača, 2007, 21:57:12 ---I, Gene, jel te ovo osokolilo za onaj custom od 250 kubika... :laughing7:
Mora bit da se Mr J zeznija, ovaj GS je 230 kubika i 1 cilindar... Custom je V2, i ima momenta za takvu mašinu pun kua... Pravi mini-Harley... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ima 230ccm ali mu je oznaka 250 :)
nisam niti rekao da je 2 cilindra...
Doomsday:
Ma znan, to se ja i Gene 'hrabrimo' sa V2 komentarima... :laughing7:
Mr J:
--- Citat: BiVeR - 27 Veljača, 2007, 20:58:33 ---pa za 250ccm 4t mi se nekak čini da je 14kmh fuuuuuuuuuuuuuuuul malo, iako se motor ne razbacuje snagom ipak ima 18ks, a i na brzine je , pa mi baš nejde u glavu kakve su to brzine ak ga jedan vxr opere s variomatskim prijenosom...
--- Kraj citata ---
Nije malo... kako ce biti malo?!
Ima jako dobro ubrzanje... I to s tim da sam ga saltao na 8000 a crveno mu pocinje na 12 000...
Nema sanse da ga VXR opere... Vozio sam i VXR-a, a ovo lijepo ide... budem ga jednom posudio od prijatelja pa ces vidjeti kako ide... (naravno kada se razradi)
Genesis051:
Don't worry Mr. J :frajer:
I ja bi ga uzeo da imam para...od svake vrste po jednog, krosa, sportivu, tourera, customa, maxiskutera...
Ali kad već moram birat (samo) jednog...
Ovaj, sa slike, sasvim dobro izgleda, i ne bi me pekla savjest staviti ga u garažu ... :icon_thumright:
Doomsday:
Ja bi, ako triba, i izgradija garažu... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju