Ostalo > Motocikli

Evo bas dovezao susjedu motorcic za autoskolu

<< < (3/9) > >>

BiVeR:
što se tiče te 125-ice yamahine , malo su mi puuuuuno gadne felge, a tek širina guma... no koment... ugl kaj je s tim moorima kaj po sebi imaju te naljepnice L, kolko ja znam to imaju motori od autoškola, a ja malo gledo po youtubeu neke stuntove, i ima pun k*** likova kaj voze 180sp sa svih strana izljepljenim znakovima L  kao autoškola...

StreetRunner:
a englezi su uvik bili posebni :laughing7:Meni je to kretenski s tim L sranjima

Mr J:

--- Citat: BiVeR - 23 Veljača, 2007, 19:30:00 ---što se tiče te 125-ice yamahine , malo su mi puuuuuno gadne felge, a tek širina guma... no koment... ugl kaj je s tim moorima kaj po sebi imaju te naljepnice L, kolko ja znam to imaju motori od autoškola, a ja malo gledo po youtubeu neke stuntove, i ima pun k*** likova kaj voze 180sp sa svih strana izljepljenim znakovima L  kao autoškola...

--- Kraj citata ---

a jbg... za autoskolu je dobra, a i za tu cijenu...  :laughing7: :laughing7: Lijepo i potegne...

StreetRunner:
ma vespa je zakon,ko nju zna vozit zna sve ostalo :dontknow: :glasses9: :frajer:

Mr J:
Danas smo dovezli i drugu pilu... Rijec je o Zongshenu 250 ccm, 18KS, 4t, zracno hladjenje, 5 brzina, sprijeda dvostruki disk, otraga jednostruki disk... Inace motor jako lijepo izgleda i lijepo ide... Ono za pocetnika je odlican!  Motor smo kupili kod Bencaka, Bencony Moto i dodje 21 990 kn!

Evo i slikica...

Evo i filmic gdje jedan instruktor pocetnik prvi put vozi motor inace instruktor B kategorije... (snimak by Mr J  :laughing7:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju