Tehnički kutak > Tuning skutera
Minareli AC - LC
ichko:
Za sad bih isao na serisku termogrupu posto nemam para za kit, a i posto mi motor nije radjen da bude LC ima jos nekih prepravki (konkretno ovaj fabricki far ce morati da ide vani posto je preveliki a planiram da na dno rupe stavim one male fareve od malagutija f15 firefox a ostatak rupe da iskoristim za dotok vazduha na kiler), a i ako bih isao na kit morao bih makar za pocetac auspuh i karb zamjenit, a za to vec nemam para, nego cu vjdet pomalo da pocnem skupljat djelove, neke sitnije,jeftinije da uzmem nove, a ostalo polovno, pa da sredjujem...
Crazy Kuree:
Za 800 kn crijeva kompletna vodena pumpa sa deklom i hladnjak, ja sam dobivo takvu ponudu
vpucko:
de lol nabavis to za 350 400 kn MAX
hladnjak 200, posuda 50 i pumpa 100-150
jos 20 kn da kupis armirana crijeva i 20 kn za 6 selni i to je to :) kakih 800 kn lol
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 06 Ožujak, 2009, 02:04:06 ---de lol nabavis to za 350 400 kn MAX
hladnjak 200, posuda 50 i pumpa 100-150
jos 20 kn da kupis armirana crijeva i 20 kn za 6 selni i to je to :) kakih 800 kn lol
--- Kraj citata ---
dječko je tražio cifre, ja sam dobio takvu ponudu al ti si i radio to tak da...
vpucko:
pa kazem to su realne cijene za to... max 50 kn jos gore al sve preko je kradja... naravno pricamo o kupnji koristenih djelova :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju