Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Nexus clean look project

<< < (18/20) > >>

Marekvz1:

--- Citat: Poggiali - 15 Svibanj, 2009, 03:47:04 ---baš sam danas gledal ovaj torsion al mi se nije davalo 40 kn ... neznam dal se to isplati uzimat :/

--- Kraj citata ---

ne.

greenlite:
evo me nakon kratke pauze

kupljene su nove dunlopice runnscoot 207 kak sam i rekel
felga od 500 je bila montirana al sam je skinuo drugi tan zbog razloga kaj sam na nju stavil gumu 140-60/14 koja je za serijalu i guma je previše na toj felgi bila previše raširena tj nije imala nagiba pa s toga za po zavojima i nije bas nekaj logički :sad1:... Zasad felga bude čekala na ormaru 160gumu

evo kak je to izgledalo

kaj se tiče prijenosa opet sam se nakratko razočarao i odluči da sve to prodam
kad sam pročital topic o malossi torqu koji je objavio smania skuzil sam tj razmišljal o tome svemu gdje zam zeznuo
Skuter mi se nije vrtil uopće prek 8000 okretaja i brzina na tim okretajima je bila 130 po celeru a razlog tome je taj kaj sam stavil torsion jos na centralni feder pa je visina malossi bijelog centralnog federa kad je u najstlačenijem mogučem polozaju s torsionom tj kad se zavojnice opruge dodirnu bila veča od hoda torqua po remenici, dakle torque nije  dosao do maximuma jer nije mogao i tu je došlo do "malossi" blokade... btw torsion daje s 4-5mm jor na oprugu
jos ču razmisliti o prodaji prijenosa  :icon_biggrin:

za tjedan dana slijedi rega :sad1:

aeroxtuning:
predobro  :icon_thumright: mozda bi bilo ljepse da stavis regu ispod,ali to je samo moje misljenje :)

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: greenlite - 11 Svibanj, 2009, 23:05:30 --- :icon_thumright: nadam se da bude to šljakalo kak spada, sutra bum počel šarafiti :icon_tongue:

nego evo jos jedna :headbang:
bil mi na taj dan ročkas pa mi nemojte zamjeriti

--- Kraj citata ---

zakon slika!!

Marekvz1:
Kaj Green,daj nekaj novoga deni na Neksusa da lučemo.Tema ti zastarila. :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju