Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Nexus clean look project
SlowRider:
--- Citat: greenlite - 05 Lipanj, 2009, 22:18:45 ---Skuter mi se nije vrtil uopće prek 8000 okretaja i brzina na tim okretajima je bila 130 po celeru a razlog tome je taj kaj sam stavil torsion jos na centralni feder pa je visina malossi bijelog centralnog federa kad je u najstlačenijem mogučem polozaju s torsionom tj kad se zavojnice opruge dodirnu bila veča od hoda torqua po remenici, dakle torque nije dosao do maximuma jer nije mogao i tu je došlo do "malossi" blokade... btw torsion daje s 4-5mm jor na oprugu
--- Kraj citata ---
to se desava sa federima koji imaju puno zavoja, konkretno na piaggio 50ccm torsion + serijski ili bijeli, neznam sad, predstavlja identicnu blokadu prijenosa.
VedranNexus300:
ljep sluter ,vidi kak sam ja rješio žmigavce u mojoj temi ...full jednostavno
VedranNexus300:
--- Citat: greenlite - 04 Ožujak, 2009, 18:34:56 ---e neer kaj da si me pročital kaj imam v glavi
evo da nebude tajna na vizir bude išla karbon ili crna 3m folija.
stražnji amortizeri tj opruge budu se plastificirale u crveno
neka sitna naljepnica al ne fensi šmensi onak da ostane clean
u stražnji far ide žarulja s diodama kak ima marek
evo ova
i ak bude prilika budem probao nabaviti sjedalo od nexusa 250sp ono u crno crvenoj kombinaciji
i ono kaj mi je največa želja je felga od 500cc i još jedan diska naprijed staviti
kaj se tiče tununga na mašini nemam preveč kaj kopati po njoj osim u prijenosu
drugi tjedan radim malo veči servis pa bum vas izvjestil i napravil kratki rewiev od 0km- 22000km ;D
pozz
--- Kraj citata ---
gdje big mogao nabavit ovaku žarulju ,znači da ima za poziciju i štop
Marekvz1:
--- Citat: VedranNexus300 - 05 Rujan, 2009, 02:02:03 ---gdje big mogao nabavit ovaku žarulju ,znači da ima za poziciju i štop
--- Kraj citata ---
ja sam je kupil u zgu u chipoteci,imaš tak nešto u osijeku.
VedranNexus300:
ima chipoteka u Osijeku,ali nemaju žarulju...truba
jel bi ti bio problem provjerit jel ima u Zg ? pa da se dog da pošalješ poštom,ja ti uplatim cifru ili šta već....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju