Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi klip?
Kemo_nrg:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 13:54:56 ---Imaš ti pravo! Samo mu kaže da hoće portirati kanale po ZX-u i stvar rješena :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa da sam u hrv. nebi bio problem al kad sam u bih :-[ , i de mi objasni ovo portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
:icon_scratch:
pitaNS:
--- Citat: Kemo_nrg - 04 Ožujak, 2009, 14:09:23 ---pa da sam u hrv. nebi bio problem al kad sam u bih :-[ , i de mi objasni ovo portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
:icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa ako ima načina da mu pošalješ poštom eto ti....Portiranje kanala znači da bi ti malo čeprko po cilindru, tj proširio ili povisio kanale kako bi u cilindar dolazilo više goriva i isto tako brže izlazilo u skladu sa obrtajima na kojima ti radi scoot...
Kemo_nrg:
--- Citat: pitaNS - 04 Ožujak, 2009, 16:42:12 ---pa ako ima načina da mu pošalješ poštom eto ti....Portiranje kanala znači da bi ti malo čeprko po cilindru, tj proširio ili povisio kanale kako bi u cilindar dolazilo više goriva i isto tako brže izlazilo u skladu sa obrtajima na kojima ti radi scoot...
--- Kraj citata ---
nema od roga nista, previse je kompicirano da mu ja iz bih saljem u hrv svoj cilindar :toothy9: ,
ajjj imal jos ko kakvih ideja kako da dobijem na krajnjoj, sta bi jos trebo kupit (osim auspuha i kita) da dobijem jos max. ,imal ko kakvih ideja? :icon_scratch: :dontknow:
Aleks:
duži prijenos, al to tek nakon kita.
Kemo_nrg:
--- Citat: Aleks - 04 Ožujak, 2009, 18:51:00 ---duži prijenos, al to tek nakon kita.
--- Kraj citata ---
napiso sam da da necu stavljat kit znaci od prijenosa nista :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju