Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi klip?

<< < (7/8) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 13:54:56 ---Imaš ti pravo! Samo mu kaže da hoće portirati kanale po ZX-u i stvar rješena  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa da sam u hrv. nebi bio problem al kad sam u bih  :-[  , i de mi objasni ovo  portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
 :icon_scratch:

pitaNS:

--- Citat: Kemo_nrg - 04 Ožujak, 2009, 14:09:23 ---pa da sam u hrv. nebi bio problem al kad sam u bih  :-[  , i de mi objasni ovo  portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

pa ako ima načina da mu pošalješ poštom eto ti....Portiranje kanala znači da bi ti malo čeprko po cilindru, tj proširio ili povisio kanale kako bi u cilindar dolazilo više goriva i isto tako brže izlazilo u skladu sa obrtajima na kojima ti radi scoot...

Kemo_nrg:

--- Citat: pitaNS - 04 Ožujak, 2009, 16:42:12 ---pa ako ima načina da mu pošalješ poštom eto ti....Portiranje kanala znači da bi ti malo čeprko po cilindru, tj proširio ili povisio kanale kako bi u cilindar dolazilo više goriva i isto tako brže izlazilo u skladu sa obrtajima na kojima ti radi scoot...

--- Kraj citata ---

nema od roga nista,  previse je kompicirano da mu ja iz bih saljem u hrv svoj cilindar  :toothy9: ,

ajjj imal jos ko kakvih ideja kako da dobijem na krajnjoj, sta bi jos trebo kupit (osim auspuha i kita) da dobijem jos max. ,imal ko kakvih ideja?  :icon_scratch: :dontknow:

Aleks:
duži prijenos, al to tek nakon kita.

Kemo_nrg:

--- Citat: Aleks - 04 Ožujak, 2009, 18:51:00 ---duži prijenos, al to tek nakon kita.

--- Kraj citata ---

napiso sam da da necu stavljat kit znaci od prijenosa nista  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju