Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi klip?
dhorvat:
Sjećam se jednom davno kad je meni puknulo da idem kupit takav klip. Ali osim izdržljivosti, sa klipom nebi trebalo bit nikakve razlike.
Stvar je u tome kaj cilindar od malossija 50ccm ima drukčije kanale i od jačeg materijala je napravljen pa se bez problema može staviti jači spuh da se vrti na midrace okretajima. Naravno da i klip mora bit jači. A sad kad bi samo taj klip stavio na serijalu, to mi nema baš previše smisla. :icon_scratch:
Ako uopće paše... :dontknow:
Kemo_nrg:
ma nako pitam jer bi me klip izasao 200 kuna, :toothy9: , to meni neki dan nampalo bil se to moglo uradti i bil ista dobio stim,
jer treba mi jos krajnje, sad je oko 105 , ja hocu barem 110 , al bez kita :toothy9: i da nemoram mijenjati auspuh da mi ostane zx, jer to je opet trosak :icon_biggrin: , mora tu biti jos neki jeftin nacin da dobijem na krajnjoj :angry9: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: Kemo_nrg - 04 Ožujak, 2009, 13:45:44 ---ma nako pitam jer bi me klip izasao 200 kuna, :toothy9: , to meni neki dan nampalo bil se to moglo uradti i bil ista dobio stim,
jer treba mi jos krajnje, sad je oko 105 , ja hocu barem 110 , al bez kita :toothy9: i da nemoram mijenjati auspuh da mi ostane zx, jer to je opet trosak :icon_biggrin: , mora tu biti jos neki jeftin nacin da dobijem na krajnjoj :angry9: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Teško ćeš iz serijale izvuč tih 5 km/h. Možda da mijenjaš spuh s nekim ko ima nešto malo jače.
dino_sk:
nemoj mijenjat klip neg daj hacu cilindar da ti sredi i ici ce ko base setup :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 04 Ožujak, 2009, 13:53:30 ---nemoj mijenjat klip neg daj hacu cilindar da ti sredi i ici ce ko base setup :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Imaš ti pravo! Samo mu kaže da hoće portirati kanale po ZX-u i stvar rješena :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju