Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tema jezik pisanja po forumu

<< < (7/12) > >>

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 04 Ožujak, 2009, 17:25:53 ---super mega kul......na dobrom si putu da udjes u nas team megapopularnih.....  :laughing3:

--- Kraj citata ---
ti si danas bio u gimnaziji ...ti si hypej kuj...hahah...bitwin jesi se upisaj na faks...hahah :laughing3: :laughing3: :laughing3:

ChRiStIaN:

--- Citat: eladio - 04 Ožujak, 2009, 17:31:52 --- istina

razlika je,

ispravljanje oglasa u tom pogledu je potpuno dozvoljeno  :laughing7:

tu se clanovi nemaju razloga buniti   :dontknow: , osim ako postoje drugi motivi...

--- Kraj citata ---

Tako je! Shema aj mi reci koji sam ti oglas pobriso?!  :dontknow: ISpravio jesam 3, izbrisao nijedan, eladio moze u moderator logu pogledat i potvrdit! ucinim forumu uslugu i jos me se lincuje...serete kvate...pardon, kwake!  :laughing3:

@ eladio - cekam na PM savjete one...za ono... :icon_thumright:

Shema:

--- Citat: ChRiStIaN - 04 Ožujak, 2009, 16:21:33 ---Eo pametan covjek! Zna o cem pricam...i ko moderator me razumije!

--- Kraj citata ---

Eto tvoj književni jezik...

Aj ne podcjenjuj druge i govorit kako je nešto sramotno.

Evo da ti nabrojim greške u tvom postu koji sadrži 12 riječi..."Eo (evo), cem (cemu), ko (kao)"

Jel dovoljno Krisitijane?

Shema:

--- Citat: ChRiStIaN - 04 Ožujak, 2009, 17:40:05 ---Tako je! Shema aj mi reci koji sam ti oglas pobriso?!  :dontknow: ISpravio jesam 3, izbrisao nijedan, eladio moze u moderator logu pogledat i potvrdit! ucinim forumu uslugu i jos me se lincuje...serete kvate...pardon, kwake!  :laughing3:

@ eladio - cekam na PM savjete one...za ono... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Loooooooooooooool...

Prvo, ne prozivaj me bez razloga jer si u mom slučaju TI krivac i niko drugi.

O tome šta si posra eladiu da si mi ispravia nepravilne riječi u mom oglasu, nije istina, jer da si ispravlja onda nebi ostalo "cirka 3 000 kn" nego "cca (približno) 3 000 kn"...a to sam ja kasnije ispravia, to i još par riči...

I da, NE PRIČAT LAŽI...ti si tu da provodiš tržnicu po pravilima, ane po pravilima koje si ti zamislia u svojoj glavi.

Ajde lijepo pogledat sve moje postove pa nađi mi di sam ja napisa da si mi ti izbrisa oglase?

Nigdi nisam reka da si mi izbrisa oglase, nego da si mi na 3 od moja 4 oglasa da upozorenje radi pisanja, jer kao nije na književnom standardnom jeziku, loooooooooooooool...nisi ti u livelu... :notworthy:

Marekvz1:
nek se niko ne srdi,po meni slovo W nema u hrv.pravopisu,bar nije bilo dok sam ja išel u skul.ajmo svi pisat na šatri. :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju