Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

tema jezik pisanja po forumu

<< < (5/12) > >>

R@kija:

--- Citat: divljakusa - 04 Ožujak, 2009, 16:45:52 ---swaka Čast mrcini kaj je owo napisao....i iskreno neki modowi owdje glume Bogowe....btw....kiki....iŠla sam proČitat nekoliko twojih postowa.....i prawops ti je fakat u banani i to u rijeČima di prwoŠkolci znaju kaj se kak piŠe....

mislim da je dowoljno da to swi razumijemo....a prawopis i knjiŽewnost ostawimo u Školi....xD

--- Kraj citata ---
P.O.T.P.I.S

ChRiStIaN:

--- Citat: divljakusa - 04 Ožujak, 2009, 16:45:52 ---swaka Čast mrcini kaj je owo napisao....i iskreno neki modowi owdje glume Bogowe....btw....kiki....iŠla sam proČitat nekoliko twojih postowa.....i prawops ti je fakat u banani i to u rijeČima di prwoŠkolci znaju kaj se kak piŠe....

mislim da je dowoljno da to swi razumijemo....a prawopis i knjiŽewnost ostawimo u Školi....xD

--- Kraj citata ---

prava se javila bokte...pise w loool moj susjed od 10 godina je mislil da je to kul i proslo ga  ::)

a to kaj ja grijesim dok pisem je zato kaj fkt brzo pisem i ne ispravljam post poslije pisanja vec samo stisnem posalji i to je to...

gokiSP:
evo opet se prepirete oko gluposti...necete nista s tim postic jer ce i dalje svako pisat kako pise...jbg to je tako, ja pisem kako i pricam i mislim da me se razumije i zato se ne bojim banna... :laughing9:

ChRiStIaN:
Radite kaj hocete, sorry kaj sam htel uvest malo reda, moj grijeh! doWiđenja, pisem od sad w jer je to ocito jako kul

Marekvz1:
Wd40 je po dWanaesT kUnA u PeWecU. :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju