Tehnički kutak > Tuning skutera

Topik (samo) o centralnim federima

<< < (3/3)

Rossi:
mislim da bi ove podatke oko centralnih opruga trebalo premjestit u FAQ ili negdje drugo da ljudi poslije neakd mogu vidjeti to...

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 02 Ožujak, 2009, 23:15:13 ---mislim da bi ove podatke oko centralnih opruga trebalo premjestit u FAQ ili negdje drugo da ljudi poslije neakd mogu vidjeti to...

--- Kraj citata ---

Da sam isprodao barem po 5-6 federa od svake boje, onda bi u slucaju identicnih rezultata mogao garantirati da je odnos tih federa upravo ovakav. Ali ovako se to nebi usudio pa je zato to "samo" u tehnickom dijelu foruma.

btw, imam doma 2 ljubicasta - nov (nikad bio na skuteru) i polovan koji ima 12300km (sad sm pogledao na koliko km je stavljen  ;D). Oba su jednaka u svim ovim mjerenjima.

pitaNS:
evo ja imam Polini plavu i belu oprugu za Peugeot, pretpostavljam da su iste kao i za piaggio, pa ih mogu testirati na vagu kako bismo i njih stavili u odnos...

dhorvat:
E, ovo me živo zanimalo. Imam doma dva različita bijela federa za minarelli. Jedan je kupljen zasebno a drugi sam još davnih dana dobio uz Malossi Multivar. I nisu jednaki. Ovaj koji je došao uz Multivar je duži za centimetar  :icon_thumright:

Drugim rječima, sad mi padaju okretaji postepeno (za cca 200) prema krajnjoj, to znači da bi mi kraći bio bolji. Baš ću probat  :toothy11:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2009, 04:37:40 ---E, ovo me živo zanimalo. Imam doma dva različita bijela federa za minarelli. Jedan je kupljen zasebno a drugi sam još davnih dana dobio uz Malossi Multivar. I nisu jednaki. Ovaj koji je došao uz Multivar je duži za centimetar  :icon_thumright:

Drugim rječima, sad mi padaju okretaji postepeno (za cca 200) prema krajnjoj, to znači da bi mi kraći bio bolji. Baš ću probat  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Za Piaggio su Malossi zeleni, ljubicasti i plavi dugi 9cm, a Malossi bijeli i originalni Piaggio 11,5cm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju