Općenito > Propisi

blokade... tema u Moto klubu broj 10.

<< < (8/9) > >>

filiplatinovicz:
eto, mozda je to Tvoja tematika... stavi teze na papir... zaokruzi temu, napisi, posalji i to je to! ne treba biti puno, niti moras otkrivat toplu vodu. samo da ima rep i glavu... ili barem uputi pismo citatelja...
 :hello:

Genesis051:
Ehh...već me zapekla savjest dok sam čitao tekst od djeda, pa mi ju je malo "rasteretio" do kraja istog...
Činjenica je, da u samom gradu definitivno ne vozim preko 50... nema potrebe... vidio sam, i da se ne mogu pouzdano zaustavit (na više od 55 Km/h), ako mi netko prikoči... pješak zagazi (s pločnika) na zebru...
Da ne idem na ovakve, "vanjske",  destinacije, ne bi ga vozio bez blokade... neka se "dere" (vrišti na visokim rpm) koliko ga volja... ionako ga vozim za ljubav žene (koja je rekla neka uzmen skut, ako budu cure poslije "sjele" na njega)... Ja bi bio kupio APN-a...   ;D :icon_biggrin:  (nabavio zupčanike za 5. brzinu, i isto svakamo stigao, a ne bi me spolno općili na tehničkom)

filiplatinovicz:
to spolno opcenje i tako dodje samo jednom godisnje... a kad je bal...

Genesis051:
... nek je pod maskama !
U to ime, neka meni Runnera... Sad je k'o novi (nakon servisa), za 2 tjedna je protokol spolnog općenja (produženje prometne), a onda sam na miru godinu dana...   :frajer:

filiplatinovicz:
nego, zasto moras cekati dvije godine za kupnju neceg jaceg kada vec sada dobro znas da te uzelo??? samo se jednom zivi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju