Općenito > Propisi
Odjava skutera?
R@kija:
dajte mi recite kak se to oko kupnje motora radi...kad ti das lovu kaj mora imat covjek da odjavi motor i kakve ti papire mora dat da ga ti kod sebe brijavis :icon_scratch:
efz:
Skuter moze odjavit i kupac
R@kija:
--- Citat: efz - 16 Ožujak, 2009, 17:15:58 ---Skuter moze odjavit i kupac
--- Kraj citata ---
mozes mi opisat postupak kak to ide sve da znam...bilo ko ak mu se da?
efz:
--- Citat: rakitje00 - 16 Ožujak, 2009, 18:52:13 ---mozes mi opisat postupak kak to ide sve da znam...bilo ko ak mu se da?
--- Kraj citata ---
Evo ja sam prodao auto prije 2 tjedna, pa predpostavljam da je sve isto: popunis kupoprodajni ugovor sa kupcem, odes biljezniku i ovjeris ga (to moras ti osobno, u biti osoba na koju glasi skuter), dalje sa tim ugovorom kupac moze odjavit skuter u policiji, predas mu knjizicu vozila, prometnu i policu, samo si kopiraj policu osiguranja radi eventualnog bonusa kod registriranja sljedeceg skutera.
3alfa3:
--- Citat: efz - 16 Ožujak, 2009, 19:01:09 ---Evo ja sam prodao auto prije 2 tjedna, pa predpostavljam da je sve isto: popunis kupoprodajni ugovor sa kupcem, odes biljezniku i ovjeris ga (to moras ti osobno, u biti osoba na koju glasi skuter), dalje sa tim ugovorom kupac moze odjavit skuter u policiji, predas mu knjizicu vozila, prometnu i policu, samo si kopiraj policu osiguranja radi eventualnog bonusa kod registriranja sljedeceg skutera.
--- Kraj citata ---
A kako ti znas da je onda vozilo odjavljeno? Problem bi mogle biti kazne pocinjenje tim vozilom (parkiranje, prebrza voznja itd), ali i placanje poreza na motorno vozilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju