Općenito > Generalno o skuterima

Luna dvojba

<< < (14/20) > >>

Iva:
 :icon_scratch: dino i sven nisu ddddd :D:D:D  :laughing9:

neer:
ma koje pljuvanje skuter je bombon neka care restepk cura peglat skut neka care sta bi ja dao da moja pegla bar moto kultivator ili dejanu jaoooooo

sven_vx:

--- Citat: neer - 03 Ožujak, 2009, 23:42:27 ---ma koje pljuvanje skuter je bombon neka care restepk cura peglat skut neka care sta bi ja dao da moja pegla bar moto kultivator ili dejanu jaoooooo

--- Kraj citata ---
koj car :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 03 Ožujak, 2009, 18:42:15 ---Eo uzeli SYM Orbit 50 iliti postoji naziv jos SYM SYMple...solidna cijena i kvaliteta!  :icon_thumright: Al kak to nejde kad sjednes s vxra na to  ;D

--- Kraj citata ---

E, ja sam malo drukčijeg mišljenja. Cura već jednom htjela kupiti skuter i našli smo kod jednog tipa SYM Jet 50 sa 2000 km. I prepeljao sam se krug i nije baš nešto posebno.

--- Citat: PROOF - 02 Ožujak, 2009, 20:28:31 ---kupi joj neku yamahu jog polovnu i to joj je dosta..mali zenski skuter :) jos gore puknes neki spuh malo postelas i leti iva na skuteru :) :) :)

--- Kraj citata ---

Eto, to sam joj preporučio. Nek pričeka da skupi pare i da kupi Jog. Odličan je onaj Jog RR-a sa mašinom od Aeroxa a nije tak skup. Al možda ipak bolje običan R sa AC mašinom, lakše je karike zamijenit  :toothy3: Nema vode, vodene pumpe, ničega... A mašina nepoderiva  :icon_biggrin:

ChRiStIaN:
Ja jos nisam naso razvaljenog syma...eo, tolko od mene! To me nagnalo na njega!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju