Općenito > Generalno o skuterima

Luna dvojba

(1/20) > >>

ChRiStIaN:
dakle, sutra kupujemo moj curici njen prvi skuter!  :icon_biggrin:

Necu uletavanja daj kupi polovno, aeroxa, runnera jer to me ne zanima! dakle, aeroxa ce dobit kad se nauci vozot na ovome, a mislim da joj je za pocetak cist dovoljan!

Dakle, kaj predlazete kupiti, lunu capera 4t ili visiona2 2t?!

Ona ima oko 50 kila tak da ju oba mogu solidno vuc, no meni se neda svaki put vxra palit kad odem "do ducana" il "na kavu" pa bi se i ja tu i tam htel provozat...mrcina od 190cm i 100 kila  :laughing7:

Ajde nek vlasnici napisu par rijeci da mi pomognu u odabiru, financije nisu problem, samo hocu da mi neko napise zasto 2t zasto 4t i opcenito kak su se ti agregati ponasali!

Hvala!

sven_vx:
Po meni luna vision2...puno je lijepsa od lune caper...e sada neka ti vlasnici lune daju vise informacije... :icon_thumright:

robert:
ovako frende, razmišljaš o slabijem skuteru? to je velika greška.
puno je veća mogućnost da je auto pokupi sa slabijim skuterom nego recimo nekim jačim.
carper ima koliko znam istu mašinu ko i baotian i nije baš nešto po ubrzanju.
kupi joj lunu vision 2 ili čekaj da dođe 3.
nema veze koji vision kupiš promjeni odmah prvog dana lulicu na svjećici(kupi ngk lulicu).
ove serijske lulice ne podnose kišu i skuter se samo ugasi.
stavi lakše rolice i možda rezonantni auspuh tipa zx ili slično. imat će solidno ubrzanje!

ChRiStIaN:
Mislil sam visionku 2 uzet radije nego capera (2t je zakon) stavit nekog yasunia odma, rolice, fedrice i moral bi puno bolje ic!

sven_vx:

--- Citat: ChRiStIaN - 01 Ožujak, 2009, 13:35:16 ---Mislil sam visionku 2 uzet radije nego capera (2t je zakon) stavit nekog yasunia odma, rolice, fedrice i moral bi puno bolje ic!

--- Kraj citata ---
Obavezno uzmi 2t skuter jer ova 50ccm 4t smeca nejdu s mjesta...luna vision2 je lijep skuter i neide lose...a predpostavljam da ivi netreba neka zvjer sa boljim kitom,spuhom,frgom itd...sa ovom serijalom bi se dosta zadovoljila tako da... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju