Općenito > Generalno o skuterima

Luna dvojba

<< < (7/20) > >>

animatrix:
za tu lovu nemoze dobit bolji novi skuter... bapske voznje vision 2 trosi ko baotijan tako da ako nekog muci potrosnja, nema brige ;D

Sivi Sokol:
Kicho moja topla preporuka ti je TGB R50X Jetfighter. Sada je na akciji 10791 kn. Realne brzine od 60 do 65 km/h kada se skinu sve blokade i stavi dizna 72. Ima prostora za tuning. Dobra i pouzdana mašina. O izgledu da i ne govorimo, lijep skuter, pravi onako sportski izgled. Kvalitetne gume i dost velike. Mala potrošnja. Care uzmi curi taj skuter i vjeruj mi nećeš požaliti. Ipak na luni nisu baš kvalitetne plastike.

animatrix:
luna ide jednako brzo kao i taj r50x a kosta 4k kn manje. mozda je zavrsna obrada nesto bolja, ali to ne vrijedi 60% vece cijene

sven_vx:

--- Citat: animatrix - 02 Ožujak, 2009, 18:03:42 ---luna ide jednako brzo kao i taj r50x a kosta 4k kn manje. mozda je zavrsna obrada nesto bolja, ali to ne vrijedi 60% vece cijene

--- Kraj citata ---
Ta cijena tog tgb-a koja je 60% veca,sigurno daje bolju kvalitetu od lune vision 2 koja dode 5tkn...

ChRiStIaN:
A kaj velite na piaggio zip 50 4t? Nov sam gledo...

e kaj mi se dogodi...puknem, reko uzet cu novog runnera, 20 soma kuna meni kaze fraer i doma karticu ostavim!!! E htel sam puknut!!!  :angry9:

I dodem doma i Iva mi kaze nemoj tak skupi, budemo nekaj manje, jeftinije...a vec sam se videl na njemu kak putujemo po HR  :laughing7:  :-[

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju