Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica progodao se navoj?

<< < (5/8) > >>

benelli:
ako hoces da bude isto mm onda treba varit pa narezat a i onda ce ti trazit da mu skines radilicu sto posto,a ako ide samo narezat novi navoj iznad ovog sjeb.... onda ce ti imat manje mm al to moze narezat i sa radilicom u masini

tomof10:
@rakitje u mene je kratki blok

@drnda nisam shvatio kako moze na neki navoj koji je pojeden narezat novi da bude ko prije aa da ne zavari pa preko toga nareze :dontknow:

tomof10:
shvatio sam sad meni se navoj nije proglodao tamo di ja vario i bolcna vec di ide matica samo to shvatio sam sad pa nek nareze manji navoj i gotovo

Drnda:

--- Citat: tomof10 - 26 Veljača, 2009, 23:00:04 ---shvatio sam sad meni se navoj nije proglodao tamo di ja vario i bolcna vec di ide matica samo to shvatio sam sad pa nek nareze manji navoj i gotovo

--- Kraj citata ---
gledaj, je li ti se navoj sravnio posve ili ga na tome mmjestu gdje je otisao posve glatko 2-3 mm?
ja sam na svojim celjustima na navoju koji je proklizavao napravio sa ureznicom kao novi isto m8 kakav je i bio prije.. znaci da moze..

Bose1990:
tocno tako je i meni bilo, provrtilo i to je to, pa san radija nove navoje sad iman malo manju vidu od variomata nego je tribala biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju