Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica progodao se navoj?
benelli:
da ako nosis kod tokara da ti samo nareze novi navoj onda ti to napravi u 10 min sa nareznicama,al ako ide varit i onda radit isti navoj onda treba sto posto vadit radilicu
tomof10:
sad kad mi tokara nareze novi navoj hoce li biti isto mm ko prije ili manji i kako cu ventilator zasarafit hoce li imati lufta ako bude tanji navoj.
R@kija:
mozda ima deklo ko kratki minareli...di nije deklo "tanko" ono ko na minareliju npr.,nego ide dosta prema bloku pa kad skine dekl mu je ovaj dio radilice vani pa moze sa nareznicom probat popravit navoj ak ne onda si j#bo jeza
Drnda:
--- Citat: tomof10 - 26 Veljača, 2009, 22:50:59 ---sad kad mi tokara nareze novi navoj hoce li biti isto mm ko prije ili manji i kako cu ventilator zasarafit hoce li imati lufta ako bude tanji navoj.
--- Kraj citata ---
jesi ti shvatio sto sam ti ja rekao, popravis navoj, ono ostaje isto m8 ako je m8 i bilo prije, nece ti biti nikakva lufta, meni se to dogodilo na celjustima i na taj nacin sam popravio, drzi sve ok..
vuk:
taj navoj je poglodan, više ga ni jedna nareznica neće popravit. zbog toga je meni pao variomat sa radilice pa sam svejedno mašinu moro rastavit. mora je izvadit i odnijet tokaru da mu napravi sa M8 nareznicom novi navoj.
ako ide varit, radilicu mora izvadit, drukćije se nemože napravit iako moj savjet je da ne variš po radilici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju