Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
Marekvz1:
450 kn
2TDottore:
--- Citat: Marekvz1 - 28 Veljača, 2009, 23:57:05 ---450 kn
--- Kraj citata ---
od kud ti sad ta cifra........jesi siguran 100%...... :icon_scratch: prosle godine je bilo 200kn i prica se da ce tak bit i ove........ova cifra me razocarala ak je to istina....... :sad1:
Marekvz1:
--- Citat: 2TDottore - 01 Ožujak, 2009, 00:03:19 ---od kud ti sad ta cifra........jesi siguran 100%...... :icon_scratch: prosle godine je bilo 200kn i prica se da ce tak bit i ove........ova cifra me razocarala ak je to istina....... :sad1:
--- Kraj citata ---
čul baš na stazi dok je green jebal babu da mu da da se vozi po stazi.al mislim da se tip zaribal,i meni je puno zvučalo tak da me nemojte držat za riječ.
2TDottore:
--- Citat: Marekvz1 - 01 Ožujak, 2009, 00:06:04 ---čul baš na stazi dok je green jebal babu da mu da da se vozi po stazi.al mislim da se tip zaribal,i meni je puno zvučalo tak da me nemojte držat za riječ.
--- Kraj citata ---
aahh.......vec mi je lakse zato kaj nisi siguran jer 450kn je vec dosta puno ...... budem ja probao saznat koja ce bit cijena ove godine pa javim........a vi se dogovorite ko bi sve iso pa pisite u ovoj temi ili mozemo otvorit neku drugu temu koja bi bila rezervirana samo za odlaske u marof :toothy10:
Marekvz1:
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju