Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (2/25) > >>

Losinj:
a cesto on taj badminton :toothy9:

robert:
uff, 600 kuna za preživjelog pandura?
ja bi ga rađe pregazio. :laughing11:
ne moraš se bojati, tvoj rox je tvrđi od plavca.

e da, u mojoj starosti sam postao zaboravan,
HVALA ZA SEMERINGE!

Drnda:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=38f0ceadbc40e4432565401fc0fa3993

2TDottore:
evo i mene....bome je to horvat ljepo prezentirao nema sta....  :laughing7:

Danasnja voznja je bila prejebena s obzirom da je pocetak kad je meni krepavao motor i kraj kad su horvata zaustavili murjaci bio koma.Jedino mi je zao sta je oko staze u marofu bilo jako veliko blato jer inace bi ja kolko sam blesav gurao motor preko livade samo da dodjem na stazu i odvezem par krugova iz zajebancije da malo krepavate od smjeha.....a mozda bi vidjeli i koji pad.......sala mala......nisam bas tolko blesav da opadnem bez opreme da se cijeli spotrgam......a i trebalo bi jos doc i do doma poslije toga......a to bi bio malo veci problem :laughing7:

BTW Sto se tice toga kaj je horvata zaustavila murja to je bilo zbog toga sto me nije htio slusat kad sam mu ljepo reko ak idemo preko glavnog trga koji nam skracuje put jedno 10 minuta da se tamo vozi uvjek pun gas bez obzira na brdo ljudi koji se tak i tak sami micu kad cuju kak se deru nase klamote  :laughing11: a pogotovo zbog takvih nadobudnim murjaka koji su uvjek tamo negdje i koji stalno skacu pred motoriste.Al dobro napisat cemo horvatu jednu lijepu zalbu i nece nista platiti a murjake ko jebe  :icon_tongue:

Sve u svemu bas smo se fino provozali sa gustom......malo smo se i izdivljali da propusemo ventile.....nista strasno...... i bas nam je bilo super

jedino nemogu prezalit kaj nismo bili na stazi.....ali nema veze bit ce jos prilika i to vrlo brzo...... :toothy10:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Veljača, 2009, 22:52:44 ---http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=38f0ceadbc40e4432565401fc0fa3993

--- Kraj citata ---

:la: :thefinger: :rofl1:

dino_sk:
nevjerujem , dottore nema ni tablice ni retrovizora i njemu nista a tebi 600  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju