Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (10/25) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 27 Veljača, 2009, 19:58:18 ---znas kolko mi je malo falilo da preguram skuter preko livade i dodjem na stazu.Ali zasro bi se sa blatom za popizdit pa sam odustao teska srca.

Ma mozes na stazu proc sastrane.......treba se malo namucit al se da proc........idem ja uskoro ponovo mozda vec sljedeci tjedan kad nebu bilo kise i uletavam unutra i same gassss..... :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ako se posuši ono šugavo blato, do staze se dođe bez imalo problema. Jedini problem je kako veli bilo blato

exfreerider:
Jednom kad sam bio na stzi na "divlje" me je vidio sin od vlasnika staze i potjerao me uz prijetnju da će mi zvati muriju za ometanje privatnog posjeda

ja sam se pravio glup pa se raspitao kako to ide legalnim putem da se vozi po stazi pa smo si malo popričali i bok bok

inaće potrebna je puna oprema za legalni izlazak na stazu(kombinezon,čizme,rukavice,kaciga)

inaće bio sam 4-5 puta i uvijek je bilo mrak iskustvo,jednom sam prao nekoga slovenca na fazeru

Losinj:

--- Citat: exfreerider - 28 Veljača, 2009, 20:09:39 ---Jednom kad sam bio na stzi na "divlje" me je vidio sin od vlasnika staze i potjerao me uz prijetnju da će mi zvati muriju za ometanje privatnog posjeda

ja sam se pravio glup pa se raspitao kako to ide legalnim putem da se vozi po stazi pa smo si malo popričali i bok bok

inaće potrebna je puna oprema za legalni izlazak na stazu(kombinezon,čizme,rukavice,kaciga)

inaće bio sam 4-5 puta i uvijek je bilo mrak iskustvo,jednom sam prao nekoga slovenca na fazeru

--- Kraj citata ---

hehe slovenac za fazerom=tukac za fazerom :toothy9:

dino_sk:

--- Citat: ChRiStIaN - 27 Veljača, 2009, 18:15:58 --- To ovisi do policajca na kakvog naletis...

--- Kraj citata ---
slazem se  :icon_thumright:

greenlite:
bil sam i ja danas na stazi u novome marofu i pital ak je moguče kak uči ono par krugova odvozit malo pa mi je baba rekla da ne... jedino ako se nađe minimalno četvero da se staza iznajmi na cijeli dan... A da rteba imati kompletnu opremu to je istina i moraš potpisati neki list u slučaju pada da si odgovoran za sebe tj da ulaziš na stazu na vlastitu odgovornost... Al mi je želja odvozit par krugova po toj stazi :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju